EVENIMENTE

Targul de Craciun din Drumul Taberei

Targul de Craciun din Drumul Taberei

West Side Christmas Market. Targul de Craciun din parcul Drumul Taberei a fost votat, în 2022, cel mai frumos târg de Crăciun din România și a atras 1 milion de vizitatori. În 2022, tărâmul de poveste West Side Christmas Market, organizat de UNTOLD UNIVERSE, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, dedicat sărbătorilor de iarnă, a atras un milion de vizitatori și a fost desemnat cel mai frumos târg de Crăciun din România, în urma unui top realizat la nivel național.

Programul West Side Christmas Market

Târgul de Crăciun va rămâne deschis până pe 27 decembrie 2023, așa că ne așteaptă 28 de zile de basm, culoare, atmosferă de sărbătoare, emoții și momente unice petrecute alături de cei dragi. West Side Christmas Market va funcționa conform programului:

  • Luni – Vineri 12:30-22:30
  • Sâmbătă – Duminică -11:00 – 22:30

Cum ajungi la West Side Christmas Market?

Pentru a evita aglomerația și stresul căutării unui loc de parcare, organizatorii West Side Christmas Market recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun pentru a ajunge la Târgul de Crăciun. Astfel, vizitatorii au la dispoziție:

  • Metroul până la stația Parc Drumul Taberei
  • Tramvaiul 41
  • Troleele 69, 93
  • Autobuzele 105, 138, 168, 221, 222, 232, 368

Gașca Zurli revine pe scena West Side Christmas Market, duminică 3 decembrie

Cea mai iubită trupă pentru copii din România revine și anul acesta pe tărâmul magic al Crăciunului din West Side Christmas Market. Duminică, 3 decembrie, de la ora 18:00, în Parcul Drumul Taberei, cei mici și cei mari vor fi purtați în lumea magiei și a poveștilor creată de Gașca Zurli.

Gașca Zurli este un brand 100% românesc, devenit un adevărat fenomen naţional pentru copiii din România. Spectacolele lor transformă educația în povești pline de magie, bucurii și zâmbete, prin care cei mici descoperă o lume mai bună și mai frumoasă.

În acest weekend, copiii și părinții se pot bucura de asemenea de numeroase alte atracții: caruselul, patinoarul, trenulețul, roata sau atelierele pentru copii care se vor desfășura în Căsuța Lui Moș Crăciun și în Atelierul Spiridusilor.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.