Sesiunile „I Wander!” – Traveler’s Tale

Primul capitol Traveler’s Tale

      De la sunetele specifice unei destinatii spectaculoase si muzica plina de energie intalnite pe strazile lumii largi, la povesti si destainuiri despre minunile vazute prin ochii celor mai cunoscuti bloggeri de travel din Romania, spectatorii vor avea ocazia sa traiasca la Traveler’s Tale o experienta unica in cadrul celor doua sesiuni informale de travel-sharing. Discutile vor fi moderate de cunoscuta jurnalista Ana-Maria Caia, care se alatura astfel la WonderDay povestitorilor din cadrul Traveler’s TaleCezar Dumitru, Roxana Farca si Adriana Cocic. Sustinut de Volksbank si Silva, WonderDay este primul eveniment-concept din Romania ce va avea loc pe 29 iunie pe domeniul Palatului Mogosoaia.Traveler's Tale_WonderDay

          La WonderDay, evenimentul Traveler’s Tale va avea doua sesiuni de discutii, activitati interactive si experiente multi-senzoriale. Prima sesiune, „I Wander through the Wonderful Sounds”, se va ocupa de explorarea lumii prin muzica si sunete – de la ritmurile latino ale strazilor cubaneze, murmurul medinei din Marakesh, sunetul pasilor de tango din Buenos Aires pana la cadenta fado-ului portughez sau chemarea la rugaciune a muezinului din Istanbul. Muzica este un limbaj universal si sunetele locurilor prin care treci sunt de cele mai multe ori o experienta puternica, ce iti permite sa intelegi mai bine o tara sau un oras. Cu o bogata experienta de travel si peste zeci de tari vizitate, cei patru calatori vor prezenta in cadrul celei de-a doua sesiuni, „I Wander through the World’s Wonders”, cele mai frumoase locuri vizitate, intamplari inedite si povesti despre cei mai minunati oameni pe care i-au intalnit.

Ambele sesiuni de discutii vor fi prezentate si moderate de cunoscutul producator de radio si televiziune, jurnalist si travel-blogger, ANA-MARIA CAIA. Autoarea blogului DEPOZIT (www.caia.ro) unde „stau pe rafturi povesti despre calatorii, sfaturi de viata, produse fabuloase, personaje incredibile”, ANA-MARIA CAIA a inventat, produs si scris numeroase documentare, emisiuni de radio si TV alaturi de personalitati valoroase din spatiul mass-media romanesc, printre care Dragos Bucur, Andrei Gheorghe sau Razvan Marc, fiind in acelasi timp si colaborator in reviste precum “Esquire”, “Reader’s Digest” sau “Dilema Veche”.  Va asteptam cu drag!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?