Redescoperim impreuna litoralul romanesc

 Relaxare si vitalitate in sudul litoralului romanesc

   Mai bine zis, hai sa redescoperim statiuni pe care in ultimii ani le-am neglijat! E frumos in Mamaia, ( asa se spune ) dar cel putin la fel de frumos a devenit si sudul litoralului nostru ( iar…asa se spune)… Un grup mic  si vesel de bloggeri de turism, la initiativa Turism Market, o sa cotrobaie dupa lucruri de facut, dupa hoteluri de stat, dupa locuri de vazut in Venus, Jupiter, Olimp, Neptun si  Mangalia, ca sa se convinga de faptul ca este adevarat ca sudul litoralului  a deveni frumos. Tot acum o sa facem o vizita de o zi in Delta… ( asta o astept cu nerabdare! )

Cover_Relaxare_Vitalitate_    Cu ajutorul sponsorilor nostri, Primaria Mangalia, Direct Aeroport si Hotel Melodia 4* din Venus, timp de patru zile, intre 12 si 15 iunie o sa va tinem la curent cu ceea ce descoperim pe drum. O sa va povestim cum poti sa te relaxezi la SPA, cum poti sa iesi in largul marii cu un velier, cum este la herghelia de la Mangalia sau cat de bune sunt vinurile de la Clos de Colombes . Va voi tine la curent cu fiecare pas utilizand ca si colegii mei de drum  hastagurile #RelaxareSiVitalitate si #TurismMarket pe Facebook, Twitter si Instagram.

afis_litoral_01

    Pentru mine personal, litoralul romanesc nu a mai fost demult o destinatie, avand in permanenta acele” vesti/povesti” in media despre cluburile din Mamaia, despre decaderea hotelurilor in celelalte statiuni sau despre nebunia din Vama de fiecare inceput de sezon. Amintirile mele, sunt cele in care cosurile de gunoi gem de pline ce sunt, mucurile de tigari umplu nisipul pe plaja,  mirosul de hamsii prajite te distruge, sezlongurile sunt  rupte si scumpe  pe plaja, poti cumpara namol la punga sau amintirea cu  drumul la spital pentru  intercolita fetei de la mancarea din Eforie Nord… Dupa atatea colindari prin lumea larga, dupa ce am invatat ce inseamna ospitalitate in statiunile din Spania, Turcia, Grecia sau Bulgaria ma  astept sa gasesc mentalitati schimbate. Ma astept sa gasesc grija pentru turist si bunavointa. Curatenie si ospitalitate… Imi doresc sa vad ca turismul de pe litoralul romanesc nu este nicidecum cel despre care se vorbeste la negativ  in jurnalele de  stiri de la televiziunile noastre sau cel despre care imi amintesc eu. Imi doresc sa gresesc si sa-mi schimb parerea!

 Plec ca sa va aduc voua informatii deci spuneti-mi… Ce ati vrea sa stiti? Ce e mai important pentru voi? La ce sa ma uit atent?

Facebook Comments

4 thoughts on “Redescoperim impreuna litoralul romanesc

 • 17 June 2014 at 12:46
  Permalink

  Promit ca fac un articol. Bun venit pe blogul nostru

 • 17 June 2014 at 11:23
  Permalink

  Despre Herghelia din Mangalia as vrea sa aflu mai multe. Nu am ajuns anul trecut, desi am stat 2 saptamani la mare.
  Multumesc !

 • 10 June 2014 at 17:19
  Permalink

  anul asta nu dar la anul o sa ajungi! ce vrei sa ti spun de acolo? serios! ce te intereseaza?

Tu ce zici despre asta?