Rock The City

Rock The City, ajuns la cea de a 8-a ediție.Rock the City

UP DATE – FESTIVALUL A FOST ANULAT.

Persoanele care au achiziţionat bilete se pot adresa la punctul de vânzare Eventim de la care au fost achiziţionate. Pentru biletele cumpărate online trebuie trimis un e-mail la adresa contact@eventim.ro. 

THE OFFSPRING va concerta în cadrul festivalului Rock The City

Premieră muzicală în România: The Offspring, legendara trupă din California va fi headliner în cadrul celui mai mare festival rock dinRomânia – Rock The City, ajuns la cea de a 8-a ediție.

Festivalul, organizat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment,va avea loc în data de 27 august 2017, la AreneleRomane și va aduce pe scenă nume cunoscute ale genului muzical: Bullet For My Valentine, The Darkness, Firma,precum și alte trupe românești care vor fi anunțate pe parcurs.

The Offspring:

Formată în 1984 și cunoscută inițial sub numele de Manic Subsidal, The Offspring a vândut până în prezent peste 40 milioane de albume în întreaga lume, fiind considerată una dintre trupele cu cele mai bune vânzari din toate timpurile.

A lansat 9 albume de studio și a concertat în peste 1100 de show-uri pe întreg mapamondul.

Albumul lansat în 1994, Smash, rămâne cel mai bine vândut album de până acum, editat sub tutela unei case de discuri independentă.

Printre cele mai cunoscute hituri ale trupei se numără Self Esteem, Come Out And Play (Keep ‘Em Separated), The Kids Aren’t Alright și You’re Gonna Go Far, Kid.

Actualul lor turneu, The Offspring World Tour 2017, a început în luna martie în Japonia și se va încheia în luna octombrie a acestui an, în Edmonton, Canada. Turneul coincide cu 20 de ani de la lansarea celui de al 4-lea album: Ixnay on the Hombre.

Bullet For My Valentine

Înființată în 1998 în ȚaraGalilor, Bullet For My Valentine este una dintre cele mai de succes trupe heavy metal, compusă din Matthew Tuck, Michael Thomas și Michael Paget.

Până în prezent au lansat 5 albume de studio, vânzările ridicându-se la peste 5 milioane de copii în întreaga lume.

The Darkness

Una dintre cele mai bune trupe rock din Anglia, The Darkness a lansat 3 albume de studio și 2 EP, fiind cunoscută pentru stilul abordat de heavy metal, glam rock și glam metal.

Membrii formației sunt Justin Hawkins, Ed Graham, Dan Hawkins și Frankie Pullain.

Firma

Trupa pionier a rock-ului alternativ din România, Firma a fost înființată de 2 foști colegi de liceu, care împărtășeau aceeași pasiune: muzica rock.

Au lansat 3 albume de studio, precumși 5 videoclipuri pentru piesele: La Orbire(care s-a clasat pe prima poziție in topul MTV România imediat după lansare), Nimeni, Important, Te Paște și Baby Is Crying.

Este prima trupă românească nominalizată la secțiunea internațională a MTV European Music Awards, pentru New Sound of Europe(2007), ajungând printre cele 3 finaliste și surclasându-i pe Sunrise Avenue și The Klaxons .

Festivalul își va deschide porțile începand cu ora 16:30, iar prima trupă va concerta de la ora 17:00.

Biletele pentru festival vor fi puse în vânzare prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro începând de astăzi, 7 iunie2017 și vor avea următoarele prețuri:

  • Normal Circle – Early Bird, la prețul de 151,2 lei
  • Normal Circle – preț integral: 194,4 lei
  • Golden Circle – preț integral: 259,2 lei

Eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

C.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?