LUMEA MARE

Castiga zboruri de 20.000 de euro cu WizzAir

WizzAir ofera un premiu de  20.000 de euro in calatorii, valabil toata viata!

Wizz Air sărbătorește cu mândrie două decenii de inovație, dezvoltare și servicii de neegalat în industria aviatică. De la înființarea sa în 2003, Wizz Air a fost în prima linie a revoluționării transportului aerian, deservind peste 400 de milioane de pasageri din întreaga lume și marcând numeroase etape importante pe parcurs.

wizz-air

 

Ca o recunoaștere a acestei etape importante, Wizz Air oferă un premiu unic, care va permite unui câștigător norocos să exploreze aproape 200 de destinații ale companiei aeriene la nivel global – șansa de a câștiga zboruri pentru o viață întreagă în valoare de 20.000 de euro. Pentru a avea șansa de a câștiga, pasionații de aventură trebuie să achiziționeze un bilet Wizz Air și să trimită codul de rezervare și numele lor prin pagina de concurs dedicată aniversării de 20 de ani a Wizz Air între 19 mai 2024, ora 00:00 (GMT+1), și 21 mai 2024, ora 23:59 (GMT+1). Concursul este deschis oricărui rezident fiscal din țările în care operează Wizz Air cu vârsta de peste 18 ani. Fără nicio restricție în ceea ce privește premiul, câștigătorul va putea să își ia prietenii și familia în câte călătorii dorește, până la atingerea limitei de 20.000 de euro.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.