Hotel InterContinental Bucuresti devine Grand Hotel Bucharest

Grand Hotel Bucharest va fi noul nume al hotelului InterContinental București,  începând cu 1 ianuarie 2022

 

 

Grand Hotel Bucharest va lua noul nume în urma ajungerii la final a contractului de management între proprietarul hotelului, Compania Hotelieră InterContinental România S.A., și IHG Hotel & Resorts, proprietarul mărcii InterContinental.

Hotelul își va continua activitatea și va oferi mai departe oaspeților săi aceleași servicii hoteliere de înaltă calitate ca și până acum, în concordanță cu poziția și reputația pe care le deține în peisajul hotelier autohton.

Totodată, proprietatea va intra într-un amplu proiect de renovare și modernizare. Acest proces are în vedere aducerea proprietății la cele mai noi standarde hoteliere pentru a răspunde exigențelor actuale ale oaspeților. Îmbunătățirile vor viza creșterea nivelului calității experiențelor oaspeților, îmbunătățirea structurii de servicii oferite și alinierea la trendurile internaționale de design și ospitalitate. Lucrările sunt planificate să se încheie în anul 2024, iar valoarea estimată a investițiilor este de 21 mil. euro, acest proiect având ca finalitate poziționarea Grand Hotel Bucharest ca cel mai bun hotel de lux din capitală.

Pentru ca planul nostru de transformare să aibă succes, vom pune un accent sporit pe modernizare, vom încorpora tehnologii avansate aliniate cu nivelul nostru bine cunoscut de servicii și performanță. Suntem entuziasmați și pregătiți să dăm curs noilor provocări, fără să ne abatem de la obiectivul nostru principal: să oferim servicii excepționale oaspeților noștri. Mulțumim InterContinental pentru colaborarea de până acum și ne pregătim pentru o nouă etapă în viața acestui hotel., transmite domnul Lucian Marinescu, Membru în Consiliul de Administrație al Companiei Hoteliere InterContinental România S.A.

 

Compania Hotelieră InterContinental România S.A. fost înființată în 10 decembrie 1996. Este listată pe piața Rasdaq a BVB și are un capital de 83,35 milioane lei, divizat în 833,5 milioane de acțiuni, cu
o valoare nominală de 0,1 lei. În 2020, compania a raportat o cifră de afaceri de 12.781.270 RON și
79 de angajați.

Apreciat pentru serviciile impecabile, hotelul de 5 stele aflat în proprietatea companiei este situat la km 0 al capitalei și se înalță peste Piața Universității, oferind de la etajele superioare o panoramă unică asupra întregului oraș. Are 22 de etaje, 257 de camere și apartamente, un Club Lounge la
etajul 21, un centru de spa cu piscină interioară la etajul 22, două restaurante și peste 1.500 de metri pătrați de spații pentru conferințe.

Stiati ca se spune ca hotel InterContinental este singurul hotel din tara care este postat pe niste roti mari de metal pentru a rezista in cazul unui seism major? Se pare ca este o legenda si nu este adevarat. Cand a fost construit intre anii 1968-1971 a fost una dintre cele mai inalte cladiri din Bucuresti. La et 19 lea se afla apartamentul Imperial unde au fost filmate si cateva scene din filmul Nea Marin Miliardarul. Mobila este alba din lemn de nuc si este poleita cu aur, obiectele de iluminat sunt din sticla de Murano. Daca vreti sa petreceti o seara italiana perfecta, puteti merge la restaurantul Modigliani.

Hotel InterContinental a fost si va ramane unul dintre cele mai bune hoteluri din Romania.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.