Reguli de dezinfectare la intrarea in casa

Reguli de urmat la intrarea in casa pentru dezinfectare

Chiar daca va trebui sa stam in casa, tot o sa mai iesim cand in cand iar unii sunt chiar nevoiti sa iasa pentru ca vor merge la serviciu. Daca stim regulile de protejare atunci cand suntem afara, ar trebui sa stim cum sa ne protejam cand intram in casa si cum sa-i protejam pe cei dragi. Mai jos aveti cateva recomandari pentru protectia dumneavoastra.

1. Scoateti-va pantofii la intrarea in casa.
2. Cand intrati in casa, incercati sa nu atingeti nimic.
3. Daca aveti un animal de companie si tocmai l-ati scos la plimbare, dezinfectati-i labutele la intrarea in casa.
4. Scoateti hainele de suprafata cu care ati fost afara si puneti-le intr-un cos cu rufe de spalat.
5. Lasati portofelul, geanta sau cheile la intrare.
6. Faceti dus sau, daca nu puteti, macar spalati foarte bine zonele expuse.
7. Curatati telefonul mobil si ochelarii.
8. Spalati cu solutie dezinfectanta suprafetele sacilor sau ale pungilor aduse din afara inainte de a le introduce in bucatarie sau intr-o alta camera a casei (Faceti o soltuie cu 20 de ml clor sau dezinfectant concentrat intr-un litru de apa, folositi manusi)
9. Scoateti manusile cu grija, tragandu-le incet, apoi spalati-va pe maini.
10. Nu uitati ca o dezinfectare totala nu e posibila, astfel ca obiectivul este diminuarea riscului

Impreuna vom trece peste aceasta incercare si vom deveni mai puternici si mai responsabili. Stati in siguranta si vom calatori din nou!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.