Ernest Airlines in Romania

Ernest Airlines a inceput cursele din Romania

Ernest Airlines, este o companie aeriana noua, un grup elvetiano-italian ce va opera incepand cu 21  iunie 2018 din Bucuresti spre deocamdata doar doua orase din Italia si anume Genoa si Verona. Opereaza cu o aeronave Airbus A319 si A320, cu o frecventa de 3 zboruri pe saptamana pentru Verona si doua zboruri pe saptamana pentru Genoa. In toamnat, este prevazuta lansarea curselor si de pe aeroportul din Iasi, spre Verona si Cuneo, asigurand astfel o noua legatura a Moldovei cu Italia.

La conferinta de presa organizata astazi in Bucuresti, Davide Strinna, country manager Ucraina si Romania, ne-a oferit mai multe detalii despre viitorul Ernest Airlines in Romania.

Ernest Airlines, are in oferta sa un bagaj de maxim 8 kg free si posibilitatea de a permite pana la 3 bagaje mari de cala contra cost. Un lucru foarte interesant si de ajutor multora este posibilitatea de a calatori cu animale de companie.

Pot fi gasiti pe pagina de facebook Ernest Airlines Romania, si pe site-ul lor flyernest.com , in curand urmand a fi   disponibila si pagina in limba romana din site. Preturile in acest moment pleaca de la 36 euro/segment din Bucuresti si 29 euro/segment din Iasi.

Ciao Ernest!

Alaturi de Davide StrinnaLegaturile cu Italia de nord,  sunt importante din doua motive. Primul, extrem de important este ca aduce o noua oportunitate de drum romanilor aflati in Italia la munca sau care sunt deja stabiliti acolo. Daca in toata Italia exista peste 1 milion de cetateni, in partea de nord probabil ca sunt stabiliti jumatate dintre ei daca nu mai multi, tinand cont de economia mai puternica din zona. Ei sunt o tinta clara si probabil 65-70% dintre clienti.

Al doilea motiv este turismul. Italia de nord este senzationala. In anii trecuti am vizitat pe langa Genoa si Verona o multime de locuri de acolo si cu toate astea, Cuneo ne-a scapat.  Poate in viitor. Cum am vizitat deja locurile, asa cum va spuneam mai devreme, ne-am gandit la ce putem vedea aproape de Genoa sau Verona.

Noua ne-a facut cu ochiul din Verona, Albania. Atat de aproape incat speram sa ajungem in toamna. O simulare Verona-Tirana ne-a dus la 135 de euro dus/intors. Speram sa ajungem dar vom vedea.

Genoa in schimb are alte lucruri. Ce nu tin de alta cursa aeriana. Portofino la o ora cu masina. Coasta de Azur la 2 ore si un pic tot cu masina. Tot din Genoa pleaca si o multitudine de vase de croaziera. Cu vreo 6 ani in urma de acolo am plecat si noi intr-un tur al Mediteranei. Tot din Genoa ai tot 2 ore pana in Milano si tot atat pana in Torino. O multime de destinatii. De altfel, Genoa este cu adevarat un hub. Ca sa nu punem la socoteala faptul ca orasul este superb si merita vizitat.

Orice companie aeriana ce intra pe piata romaneasca este un plus. Ernest Airlines, speram sa aduca entuziasmul unei companii noi si lucruri benefice in competitia extrem de competitiva pe aceste destinatii. Pana vom vedea ce va fi nu putem decat sa le uram Benvenuto Ernest!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?