FILME

Premiera. Coliziunea.

COLIZIUNEA

    Aflat în Germania, CASEY, un tânăr american, se îndrăgosteşte de JULIETTE, o tânără care călătoreşte prin Europa. Când ea este dignosticată cu o boală incurabilă, Casey se hotărăşte să-l prade pe un gangster german, HAGEN, pentru a face rost de banii pentru tratamentul care i-ar putea salva viaţa lui Juliette. Planul lui Casey nu reuşeşte însă, pentru că Hagen află şi îl prinde. În ciuda tuturor obstacolelor, Casey reuşeşte să scape din mâna oamenilor lui Hagen, să fure una dintre maşinile acestuia şi să fugă cu ea pe autostradă. Urmărit prin toată Germania, el goneşte ca să-şi salveze viaţa dar şi ca să ajungă la Juliette înaintea oamenilor lui Hagen.Collide

COLIZIUNEA ni-i prezintă pe doi dintre cei mai frumoşi actori ai cinematografiei actuale, Nick Hoult şi Felicity Jones, într-un film cu acţiune trepidantă, o poveste de dragoste contemporană, care se desfăşoară în ambianţa unei „autobahn” german.

Datorită secvenţelor de mare intensitate din clubul berlinez şi de mare viteză din timpul cursei nebuneşti pe autostradă, cred că filmul COLIZIUNEA va fi unul dintre cele mai grozave filme din 2016.

Cele mai tari urmariri cu masina

Ceea ce ne va detaşa de alte filme ale genului, va fi autenticitatea  secvenţelor de acţiune şi emoţia transmisă de cei doi tineri îndrăgostiţi care luptă să-şi salveze viaţa. Filmul va fi potenţat de interpretarea autentică a actorilor britanici, care este şi rezultatul unei bogate moşteniri de sensibilitate europeană.

Realizatori

Echipa de realizatori este formată din specialişti ai fiecărui domeniu specific. Am colaborat cu Tom Struthers, coordonatorul cascadoriilor din The Dark Knight Rises şi Inception, cu Ben Collins (Stig) cascadorul care a executat cele mai importante secvenţe cu maşini din Skyfall, sau Fast & Furious 6. De asemenea ne-am bucurat de contribuţia lui Chris Harris (cunoscut jurnalist sportiv), care a conceput conţinutul editorial din culisele secvenţelor ce au contribuit la apariţia filmului.

Trailerul aici.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *