Pensiunea Chez Marie din Brates

Pensiunea “Chez-Marie”, Brateş, Neamţ – o noua atractie pe harta turismului romanesc.

Ospitalitatea şi tradiţiile s-au prins în horă cu eleganţa şi confortul, la Pensiunea “Chez Marie” din satul Brateş, în pitorescul ţinut nemţean, cand porţile pensiunii “Chez Marie” s-au deschis pentru a primi oaspeţi şi invitaţi de seamă, sosiţi să descopere serviciile pensiunii.

“Turişti din întreaga ţară sau de peste hotare pot descoperi frumuseţile Văii Tarcăului, optând pentru un sejur la “Chez Marie”. Aceştia vor primi pe lângă natură…ospitalitate, gastronomie, tihnă, tradiţie şi servicii de calitate. Mi-am propus să conturăm toate aceste detalii într-un concept ce se doreşte a fi reprezentativ mulţi ani de acum înainte pentru serviciile pensiunii noastre, dar şi pentru definirea Văii Tarcăului drept o destinaţie turistică. Cu toate ca vin din Iasi, aici, la Brates, ma simt acasa”, declară doamna Maria Vacaru, proprietar.

 

Domnul Iulian Gaina, primar Tarcau, membri ANTREC, profesionişti şi agenţi din turism, ghizi de turism, presă scrisă, TV şi Radio, bloggeri, meşteri populari alături de alţi invitaţi s-au bucurat de o primire ce face mare cinste meleagurilor nemţene.

“Sunt bucuroasa ca in Tinutul Neamtului, una dintre zonele mele preferate, a aparut aceasta pensiune – etalon, diversificand oferta ANTREC. Doresc s-o felicit pe doamna Maria Vacaru pentru perseverenta cu care a realizat acest proiect“, declară doamna Maria Stoian – președinte fondator ANTREC România.

“Experientele de vacanta ale pensiunii “Chez Marie”vin sa completeze specificul destinatiei turistice Valea Tarcaului, o zona incarcata de traditie, natura si credinta in Neamt” a declarat Misu Chiruc – presedinte ANTREC Neamt.

 

Şi cum serviciile de excepţie ale pensiunii nemţene se împletesc armonios cu specificul local n-au lipsit demonstraţiile şi degustările de gastronomie tradiţională – berbecut la protap, gulas de caprioara, pastrav in harzov, poale in brau, zacusca de hribi – expoziţii de meşteşuguri populare – Ionela si Costel Lungu din Humulesti – momente artistice de muzică simfonica şi folclor – ingrediente ce-au contribuit la succesul evenimentului. Valea Tarcăului a răsunat a voie bună!

Ce puteţi găsi la pensiunea “Chez Marie” din Brateş?

Pensiunea “Chez Marie”, situată în localitatea Brateş, com. Tarcău la 35 km de municipiul Piatra Neamţ, propune un pachet turistic care deserveşte tuturor categoriilor de turişti, fie că vorbim de turişti individuali, familii, grupuri organizate, sau de segmentul corporate. Facilităţile şi serviciile pensiunii se vor plia pe nevoile generale ale acestora.

CHEZ MARIE

Clasificată cu 3 margarete, Pensiunea “Chez-Marie” dispune de o capacitate de cazare de 36 locuri şi facilităţi precum: piscină interioară cu saună şi jacuzzi, spaţiu de joacă pentru copii, spaţiu pentru grătar, sală de forţă, masă de biliard, sală pentru cursuri, prezentări şi seminarii, teren de tenis, internet WiFi, parcare păzită şi biciclete. Restaurantul deserveşte unui total de 80 de persoane, servind preparate cu produse locale dar şi din bucătăria internaţională.

Obiective şi trasee tematice în apropiere:

  • Mănăstiri şi schituri : Mănăstirea Sihastria Tărcăului, Mănăstirea Pângăraţi, Schitul Brateş;
  • Cetatea Neamţ, Curtea Domnească;
  • Muzeul de artă “Iulia Hălăucescu”;
  • Rezervaţia forestieră Goşman, Rezervaţia faunistică Brateş, Cascada şi Cheile Bolovănişului;
  • Traseu de Hiking în zona Tarcău-Brateş
  • Lacul Roşu şi cheile Bicazului.

Cum ajungi la Pensiunea “Chez Marie”?

Comuna Tarcău se află în sud-vestul judeţului Neamţ, la limita cu judeţul Bacău, în zona munţilor Tarcăului, pe malurile Bistriţei şi-ale afluentului acesteia, Tarcăul. Este străbătută de şoseaua naţională DN15, care leagă Piatra-Neamţ de Topliţa. Poţi ajunge la pensiunea “Chez Marie” din Piatra Neamţ spre Bicaz,. Pe DN15, la 1 km de Bicaz, se desparte un un drum secundar, D135, reabilitat recent, către Ardeluta. La 10 km de această intersecţie se găseşte pe partea dreapta Pensiunea “Chez Marie”.

CONTACT PENSIUNEA CHEZ MARIE

Pensiunea “Chez Marie” Brateş, DC 135, Tarcău, judeţul Neamţ

0766.439.537 – doamna Maria Vacaru

pensiuneachezmarie.ro

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?