LUMEA MARE

Evenimente interesante pentru părinți în București pe final de an

Evenimente interesante pentru părinți în București pe final de an

Finalul anului 2019 (Octombrie-Decembrie) este o perioadă aglomerată în care atât părinții, cât și copii pot avea parte de o mulțime de surprize. Programe speciale de operă, ateliere de creație, expoziții spectaculoase și multe alte evenimente care merită atenția se vor organiza in Bucuresti.

Iar dacă părinții vor să participe la aceste evenimente și să le facă copiilor câteva surprize, dar încă nu și-au încasat salariul, atunci se pot baza pe Monily. Aceasta este o platformă online de comparații credite, cu ajutorul căreia poți identifica oferte avantajoase de bani până la salariu. Monily împrumut pentru toți părinții care vor să fie cool! În acest fel nu vei rata niciun eveniment interesant și vei avea parte de un sfârșit de an de vis.

Evenimente de neratat în perioada următoare pentru părinții din București

Părinții preocupați să le ofere copiilor o lecție despre ce înseamnă reciclarea obiectelor o pot face în cadrul evenimentului Love Deco Sale. Găzduit într-o locație din Hristo Botev, acest eveniment are loc în data de 19 Octombrie și beneficiază de intrare gratuită. În plus, cei mari și mici pot vedea (și achiziționa) o serie de obiecte hand-made, peste care a trecut timpul, dar care și-au păstrat farmecul de odinioară. În acest fel îți poți înfrumuseța locuința la un preț foarte mic!

love-art-deco

Utopica este un eveniment de marcă, a cărei desfășurare este în incinta Conacului Golescu. Este susținut de către DGASPC Sector 6 și este o experiență care trebuie trăită de cei mari și cei mici. În plus, este un eveniment care are loc în fiecare zi, până pe dată de 31 Octombrie, iar proiecțiile și expoziția în sine sunt fermecătoare.

utopica

Începând cu data de 24 Octombrie o să te poți bucura alături de copilul tău de Festivalul Dovlecilor. Pumpkin Fest se va desfășura în perioada 24-27 Octombrie și va fi o adevărată sărbătoare a uneia dintre legumele toamnei. Desigur, dovleacul va fi vedeta zilei atât în mâncărurile ce pot fi încercate la prețuri foarte accesibile, cât și la atelierele pentru cei mici. Festivalul are loc în Parcul Herăstrău, iar intrarea este liberă.

pumpkin-fest-bucuresti

Părinții pasionați de arhitectură se pot delecta cu o parte dintre frumusețele ascunse ale Bucureștiului. În data de 16 Noiembrie este rândul zonei Dorobanți să fie analizată, iar participanții la “Vânătoarea de Comori Arhitecturale” o să aibă parte de o serie de surprize pe care le pot împărtăși mai târziu și cu cei mici, atunci când vor putea înțelege mai bine ce înseamnă stilurile arhitecturale ce se regăsesc în capitala României.

vanatoarea-de-comori-arhitecturale

Târg de Brumar este un eveniment dedicat celor care apreciază lucrurile confecționate manual. În data de 23 Noiembrie se da startul acestui eveniment, iar dacă nu reușești să ajungi, atunci poți să încerci să vii și a doua zi, pe 24 Noiembrie. Casa Universitarilor este locul care găzduiește aceste eveniment, iar printre expozanți o să găsiți și câțiva care o să vă satisfacă papilele gustative.

targ-de-brumar

Viitorii părinți beneficiază de un eveniment interesante în data de 14 Decembrie. Este vorba despre un seminar susținut de Life Up, care îi familiarizează pe aceștia cu primele 1000 de zile din viața copilului lor.

Părinții bucureșteni se pot delecta cu aceste evenimente până la finalul anului 2019. Bucureștiul este un oraș al surprizelor, așa că, mari și mici, aici o să găsiți o mulțime de lucruri minunate de făcut și de văzut!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *