Pana si Trump are Covid

Trump si sotia pozitivi cu Covid

Ieri discutam despre posibilitatea de a se instaura in Romania din nou starea de urgenta si o vedeam perfect posibila. Tot ieri am aflat la stiri despre rezultatul pozitiv al unei consiliere apropiate al Presedintelui Statelor Unite ale Americii si cum Trump impreuna cu Melania, sotia sa, si-au facut testul si au intrat in izolare.

Consiliera care i-a insotit in mai multe calatorii in ultimele zile in campania electorala si a fost in avionul prezidential impreuna cu toata echipa de campanie.

Astazi au venit si rezultatele si iata ca Donald Trump si Melania Trump sunt pozitivi cu Covid 19. Au intrat in carantina si vor ramane timp de 14 zile.

Acum doua zile Trump a fost intr-o dezbatere televizata cu contracandidatul sau Joe Biden la televizor. Este extrem de probabil ca si acesta sa fie pozitiv dupa ce a petrecut trei ore la cativa metri de Trump, fara masca. Plus conducerile partidelor, plus membrii Cabinetului presedintelui, plus echipele de campanie ale celor doi. Si cati altii…

Intr-o lume unde Prim Ministrii ca Boris Johnson din UK, presedinti ca Jair Bolsonaro din Brazilia si iata ca acum si  Presedintele USA sunt pozitivi este clar ca nimeni nu e scutit, nimeni nu e in siguranta!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.