DE STIUT!

NOUL WEBSITE WIZZ AIR

NOUL WEBSITE WIZZ AIR ESTE DISPONIBIL

ŞI DISPUNE DE O INTERFAŢĂ ÎMBUNĂTĂŢITĂ, PRIETENOASĂ, ŞI DE O ÎNCĂRCARE RAPIDĂ A PAGINILOR – FACILITĂŢI DISPONIBILE PE TOATE PLATFORMELE

   Toamna vine intotdeauna cu noutati astfel ca Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrala şi de Est, şi cel mai mare transportator aerian din România, anunţă astăzi încheierea cu succes a tranziţiei către noul website al companiei pe toate platformele sale.

wizz air

Ce aduce nou?

     Noul website Wizz Air este mai rapid, are o interfaţă care se adaptează uşor pe orice display, fie smartphone, tabletă sau monitor PC şi, comparativ cu website-urile din prezent ale altor companii aeriene, este cel mai uşor de folosit. Funcţia revoluţionară Express Booking, unică în această industrie, permite achiziţionarea unui bilet cu doar trei click-uri, în 30 de secunde. Compania a introdus noua interfaţă a website-ului în mai 2016, cu ocazia aniversării sale, atunci când a lansat versiunea pentru mobil a website-ului, pentru utilizatorii săi pasionaţi de tehnologie şi pentru cei care se află în mişcare şi au în permanenţă nevoie de acces rapid. Acum, ţinând cont de sugestiile primite şi implementând ajustări minore, WIZZ a realizat un nou website, disponibil pe toate platformele. O demonstraţie a noii interfeţe şi a facilităţilor oferite, poate fi urmarită aici .

Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air declară:

Suntem cel mai mare transportator aerian din România şi suntem încântaţi să vedem noul nostru site complet implementat pe toate platformele, şi acest fapt reflectă inovaţia pe care WIZZ a oferit-o încă de la primul zbor în România, în 2007. Wizz Air ascultă opiniile pasagerilor săi şi îmbunătăţeşte sistemul de rezervare –  funcţia  revoluționară  Express Booking permite să realizezi o rezervare cu doar trei click-uri, în 30 de secunde. Odată cu expansiunea  reţelei şi dezvoltatea tehnologică, WIZZ devine rapid un brand foarte iubit  în România – dintre cei 800.000 de fani pe pagina noastră de Facebook, peste 110.000 sunt români. Ne dorim ca pe viitor pagina noastră să crească şi mai mult” .

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *