MAROON 5 pentru prima data in Romania!

Biletele se pun in vanzare la ora 16!

Adorata de intreg mapamondul, trupa Maroon 5 va sustine primul concert din Romania pe 5 iunie, iar Adam Levine asigura publicul ca isi va aminti acest show pentru foarte mult timp.

Trupa Maroon 5 s-a lansat in LA cu bine-cunoscutul stil muzical unic, si-a consolidat pozitia in industria muzicala ca fiind una dintre cele mai rezistente trupe ale muzicii pop. A castigat primul dintre cele trei premii Grammy la categoria Best New Artist in 2005 si a vandut peste 17 milioane exemplare ale albumelor in toata lumea. Discurile lansate au fost placate cu aur si platina in peste 35 tari. Putem spune ca trupa a castigat fanii si criticii deopotriva cu stilul muzical inovator introdus in albumul lor de debut, “Songs about Jane” si in dublul album placat cu platina, “It Won’t Be Soon Before Long”, care a inclus hit-uri precum “Makes Me Wonder” si “If I Never See Your Face Again”. In 2010, trupa a lansat cel de al treilea album de studio: “Hands All Over”, care contine single-uri precum “Misery” si celebrul “Moves Like Jagger”, ocupand #1 in Top 40 si Topul Hot AC, precum si #1 in topul Billboard Hot 100. Ambele single-uri au fost nominalizate la categoria “Cea mai buna interpretare pop a unui Duo sau a unui grup vocal” a premiilor Grammy. “Moves Like Jagger” a devenit una dintre cele mai bune vandute single-uri din toate timpurile cu vanzari de peste 8.5 milioane exemplare in intreaga lume.

Concert_Maroon5

In 2012, Maroon 5 a lansat “Overexposed” cu o intreaga colectie de single-uri, care au atins primele locuri in topurile de profil. In sprijinul promovarii albumului, trupa a sustinut unul dintre cele mai bine vandute turnee cu incasari de peste 50 milioane de dolari din vanzarea biletelor. Cel mai nou album al trupei: “V”, a debutat pe locul 1 in Billboard Top 200 si este o descriere a calatoriei grupului pana in prezent. Single-ul de debut al albumului, “Maps”, a stabilit recordul pentru cel mai bun start al unui grup in Top 40 in 18 ani si a intrat in Top 100 in peste 18 tari. Videoclipul melodiei “Sugar”, emblematica pentru grup la premiile Grammy, a avut aproape 1 miliard de vizualizari pe Youtube.

Turneul sustinut de Maroon 5, “V Tour“, a inceput in februarie 2015 in America continua in Europa, ajungand pentru prima oara in Romania, in data de 5 iunie 2016 in Piata Constitutiei.

Atentie! Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim la super-preturi!

  • Early Bird- 151,20 RON
  • G.A.- 194,4 RON
  • Golden- 464,4 RON
  • Diamond- 572,4 RON

In curand vor fi anuntati cei care vor canta in deschidere: atat trupe romanesti cat si din afara.

Revenim cu detalii!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?