SERVICII

Centrul Medical Sanconfind

Sanconfind- Turism Medical

www.doctortravel.ro , organizeaza un Infotrip de presa , în luna martie 2016 in scopul promovarii turismului de sanatate a Centrului Medical SANCONFIND (Poiana Campina). Evenimentul este organizat de Florin Albu (PFA) in colaborare cu Centrul Medical SANCONFIND si Pensiunea Casablanca (Campina).

Infotrip-ul, doreste sa scoata in evidenta diversitatea formelor de tratament, formelor de turism oferite de acestia. Participantii la acest eveniment vor afla si sunt invitati sa viziteze centrul de Sanatate si sa incerce unul din diversele forme de tratament care se pot valorifica aici in Baza de Tratament Balneologic si de Recuperare Medicala.sanconfind

                Centrul medical SANCONFIND din Poiana Campina ofera servicii medicale de inalta clasa unde pacientii se simt oameni. Este o imagine noua a unui spital, nou, modern, transformat datorita serviciilor de inalta calitate.

Baza de tratament a Centrului Medical SANCONFIND ofera servicii de recuperare medicala, la standarde de excelenta. In sala bazinelor apa sarata este filtrata si incalzita, avand o mineralizare totala de exceptie (320 g/l).  Apa este captata din vechile izvoare ale comunei Poiana Campina, acum un secol, statiune balneara.

Prin Baza de Tratament a Spitalului SANCONFIND, comuna si-ar putea capata faima de odinioara.

Inca dSanconfind e acum 100 de ani in imediata vecinatate a orasului Campina, undeva pe dealurile acoperite de livezi si faneata se utiliza un izvor de apa sarata, benefic sanatatii omului.
Prin modernizarea si dotarea centrului medical, acesti oameni doresc sa duca traditia, Bailor de la Poiana Campina mai departe, vor sa creeze noi locuri de munca , iar pe langa serviciile de balneofizioterapie pacientilor li se vor oferi servicii medicale excelente de diagnostic si tratament.

In ceea ce priveste localitatea Poiana Campina este situata pe Valea Prahovei la 94 km de Bucuresti. Localitatea este inconjurata de dealuri si marginita de raul Prahova care o separa practic, de municipiul Campina. Este atestata documentar din 1510, sub numele de Poiana Sarii.

Un loc special pentru fiecare, aproape de Bucuresti unde gasiti servicii excelente si aer curat.  Sanconfind este cu siguranta un loc unde trebuie sa ajungeti ca sa il descoperiti si sa incercati serviciile lor medicale.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *