Interzis la…sex

Interzis la…sex

Am ras la INTERZIS LA SEX   cum nu am mai ras de mult timp. Si nu am avut deloc starea optima pentru un film de comedie. Pentru ca intr-o discutie cineva imi spunea ca e vorba de starea ta. Da. Asa este de multe ori dar Interzis la sex te face sa razi chiar daca tocmai ti-ai pierdut biletul castigator la loto pe undeva prin casa.  O comedie ca pe vremuri ce te tine in scaun si “uluitor” chiar daca este previzibila nu iti produce sentimentul de “stiam eu…”.

O poveste relativ comuna cu liceeni americani plini de hormoni in plina fervoare, amestecata cu niste parinti la fel de nebuni ce vor/nu vor sa accepte faptul ca fetele au devenit adolescente si vor pleca de acasa.

Filmele cu adolescenti au fost dintotdeauna la moda in anul in care au iesit pe ecran. Ceea ce acum este super cool, peste 5 ani o sa fie atat de depasit incat o sa faca adolescentii de atunci sa zambeasca cu subanteles “ce tristi”. Dar acum, Interzis la sex arata fiecare particica din viata tinerilor. De la text image cu simbolistica lor la hastaguri, de la party-uri la concursurile de acolo, de la hormonii baiat/fata la politically corect din 2018 cu comunitatea LGTB. Plus parintii nebuni care sunt pe urmele lor.

In fapt, o poveste a unor fete ce se cunosc din primul an de scoala si ajung sa faca un pact in clipa in care termina liceul si merg la celebrul bal, fete ce isi propun sa isi piarda virginitatea in aceea seara. Iar parintii afla. Parinti la randul lor ce sunt “prieteni” inca de la inceputurile scolii copiilor. De aici o cursa nebuna ce te va face sa razi cu lacrimi de multe ori.

Dincolo de situatiile amuzante am descoperit insa o  serie de tipologii ale parintilor precum si ale copiilor. Si sunt lucrurile cu care ne intalnim cu adevarat in real life. Veti vedea.

Am descoperit cu surprindere un John Cena absolut amuzant si plin de verva alaturi de colegii sai. Am savurat peripetiile parintilor mai mult decat pe cele ale tinerilor, ba chiar si peripetiile parintilor care stau acasa si nu se implica in cursa de #nosexpact2018.

Protagoniștii alaturi de Cena in „Interzis la… sex” sunt Leslie Mann, cunoscut pentru „The Other Woman” și „This Is 40” si Ike Barinholtz iar regia îi aparține lui Kay Cannon (scenariul pentru seria „Pitch Perfect”).

Un film de vara ce merita biletul. Iti promit ca o sa razi!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?