EVENIMENTE

Gust de Romania

Va invitam la Gust de Romania

gust de romania

GUST DE ROMANIA aduce in fata publicului vizitator  marci inregistrate   de mancaruri si bauturi traditionale, autentice, de cosmetice si produse naturiste. Producatori autohtoni isi vor prezenta marfurile intr-o forma originala. Aveti ocazia  sa optati pentru vizionarea unor CASE DE VACANTA din lemn, in miniatura, reprezentand toate zonele etnografice. Printre expozantii ce vor fi prezenti la eveniment se vor regasi:
produse traditionale din toate zonele tarii

gust de romania

  • terapii complementare, naturale si mancare organica
  • nutritie, alimentatie sanatoasa
  • sanatate prin arta
  • arhitectura verde
  • agricultura organica, bio
  • cosmetica, produse de ingrijire personala bio
  • decoratiuni interioare, artizanat
Gust de Romania, prima editie a unui eveniment ce se doreste a deveni un etalon in ceea ce priveste produsele traditionale romanesti,  are loc in cadrul TARGULUI  DE TURISM AL BUCURESTIULUI ce se va desfasura in perioada 27-29 aprilie 2018 la Sala Palatului. Oferta targului va cuprinde : turism cultural, circuite, odihna si relaxare, turism pentru sanatate, tuism de aventura, turism de lux, turism religios, turism rural, agroturism, balneoturism, rent-a-car, asigurari de calatorie.
Toti participanti la Targ vor fi imbracati in costume populare traditionale marcand, astfel, prin port si prezentarea produselor, ca evenimentele se desfasoara in anul centenar.
Este modalitatea cea mai frumoasa de a descoperi si redescoperi traditiile romanesti din toate domeniile vietii de zi cu zi.

Intrarea este gratuita pentru toti vizitatorii.

Detalii si informatii suplimentare despre eveniment gasiti pe site-ul gustderomania.com

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *