Hotel Phoenicia Luxury

Hotel Phoenicia Luxury

Oferta speciala pana pe 31 martie!

      Situat pe malul marii, cel mai tanar membru Phoenicia Hotels& Resorts si-a deschis portile. Arhitectura moderna, calitatea dotarilor si amplasamentul unic, vor face din Hotelul Phoenicia Luxury gazda perfecta pentru petrecerea vacantei dumneavoastra.

      Hotelul dispune de 160 de spatii de cazare destinate atat pentru cupluri ce doresc sa aiba parte de liniste si relaxare intr-o atmosfera romantic, cat si pentru grupuri de prieteni dornici de distractie si aventura, dar si pentru familiile cu copii de toate varstele.

      Toate camerele au vedere laterala catre mare si ofera un spatiu generos de cazare, camerele avand suprafata de 45 mp, iar apartamentele 71 mp. Profita si tu de oferta!

Merita!

P.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?