Gratis in Europa!

Vrei sa te plimbi gratis in Europa?

Apartenenta Romaniei la Uniunea Europeana aduce pe langa o multime de beneficii si unele extrem de speciale. Astfel ca o calatorie gratuita prin Europa este acum disponibila si pentru tinerii din Romania!

Comisia Europeană face primii pași spre implementarea programului prin intermediul căruia între 20.000 și 30.000 de tineri din Uniunea Europeană vor primi un bilet de tren gratuit, în ziua în care împlinesc 18 ani, pentru a călători timp de o lună în 30 de țări europene.  Bruxelles-ul a pus deoparte 12 milioane de euro pentru acest program, de care vor putea beneficia inclusiv tinerii români.

Calatoriile sunt probabil singura cheltuiala ce te imbogateste! Plecand de la premisa contactelor intre tinerii din U.E. s-a decis si aprobat ca orice tanar ce implineste 18 ani sa beneficieze de o suma de bani ce poate fi cheltuita pe transportul in comun din Europa. De la tren la microbuz sau ferryboat. Un bilet de tren Interrail, în valoare de până la 510 euro. Scopul programului este de a-i ajuta pe tineri să își lărgească orizonturile și să capete o idee mai clară despre tradițiile, cultura și obiceiurile altor state.

Cu ajutorul biletului oferit de Uniunea Europeană, tinerii vor putea călători timp de o lună prin Europa, iar biletul este valabil inclusiv pentru modalități alternative de transport, precum ferryboat-ul sau autobuzele din Estonia, Letonia, Lituania, Malta sau Cipru. Primii beneficiari ai programului vor putea călători cu biletul Interrail gratuit chiar din această vară.

Cei care implinesc 18 ani primesc acest voucher si timp de 30 de zile il pot folosi pe orice mijloc de transport din Europa. ( exceptie avioanele ) Urmeaza a se stabili si procedura prin care poti obtine aceste bilete. Cand o vom sti cu siguranta o sa o publicam si noi.

Asa ca, daca esti tanar si iti doresti sa cunosti lumea, sa te dezvolti, sa iti satisfaci dorinta de a calatori si curiozitatea de a vedea si alte locuri si oameni, trebuie doar sa aplici pentru acest super program. Toate celelalte cheltuieli vor fi suportate de tine dar o camera de hostel este si 10 euro/noapte iar masa nu trebuie servita doar la restaurant. Majoritatea muzeelor ofera daca nu intrare gratuita macar discounturi generoase tinerilor iar plimbarea prin fata obiectivelor vazute pana acum doar pe net este free in orice loc din lume. Ai atat de multe posibilitati! Profita!

Nu te teme. Calatoreste! O sa iti schimbe viata!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?