EVENIMENTE

Gospel

La gospel din nou!

   Anul trecut cam pe vremea asta, am fost la primul concert de gospel din viata mea. WOW! A fost o experienta incredibila si v-am si povestit de ea aici. Am ocazia acum sa merg la un alt cor de Gospel. Unul  care a ajuns pana in semifinale la AMERICA’S GOT TALENT. Stiti voi, emisiunea aia superba unde nu castiga cainii marele premiu.

VIRGINIA STATE GOSPEL

”Gospel Night” în mai multe orașe din România – 35 Artiști din U.S.A.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-REGPeFJSis[/youtube]

   Turneul european ”Gospel Night” al grupului Virginia State Gospel Chorale, 35 de voci extraordinare luminate de harul divin și încărcate de bucuria vieții, se oprește timp de 5 zile și pe meleaguri românești. Astfel, în perioada 7-11 decembrie, celebrele ”imnuri” dedicate dragostei și speranței precum, ”O Happy Day” sau ”Amazing Grace” vor răsuna în sălile de spectacol din București, Brașov, Târgu-Mureș, Cluj-Napoca și Arad, și vor readuce bucuria și speranța în inimile publicului spectator.

   Concertele grupului Virginia State Gospel Chorale din România vor fi susținute, astfel:

  • 7 decembrie –  Cinema Patria București,
  • 8 decembrie- Sala Patria din Brașov,
  • 9 decembrie – Casa de Cultură Mihai Eminescu-Sala Tineretului  Târgu-Mureș,
  • 10 decembrie – Teatrul Național din Cluj-Napoca
  • 11 decembrie la Sala Dacia din Arad.

   Biletele au fost puse în vânzare și se pot achiziționa de la casele de bilete ale sălilor de spectacol, de la Cinema Patria și online prin www.ticketnet.ro www.bilet.ro și www.biletmaster.ro. Prețurile acestora variază în funcție de locație și de categoria de loc, astfel:

  • Cat.III – 50 lei,
  • Cat.II -80 lei,
  • Cat.I – 100,
  •  VIP – 120 lei.

   Sub conducerea virtuosului dirijor James Holden, Virginia State Gospel a câștigat numeroase premii, printre care People’s Choice Awards în 2012 la concursul Verizon din Statele Unite și a susținut în decursul timpului, mai multe turnee în Statele Unite și în Europa. În 2005 cu ocazia concertului de Crăciun de la Vatican, au concertat pentru Papa, împreună cu alți mari artiști de renume internațional. Anul acesta corul va participa la concertul de Crăciun de la Roma, transmis de postul de televiziune RAI, prin Mondovision în întreaga lume. Pentru a îmbogăți acest spectacol minunat, J.DAVID BRATTON, un gigant al muzicii gospel, care a avut colaborări importante cu legendele muzicii ca Roberta Flack, Pattie LaBelle, Edwin Hawkins și mulți alții, va fi prezent în calitate de invitat special în turneul din România.

Va garantez un show de exceptie!

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *