EVENIMENTE

Chris de Burgh in Romania

CHRIS DE BURGH, CU DRAGOSTE, INTR-UN EVENIMENT DE MARCA

IN ROMANIA

Rosu aprins si inimi inflacarate, in seara de 19 noiembrie, la Sala Palatului cu Chris de Burg

A cucerit lumea cu memorabila piesa Lady in Red, melodie ce i-a adus si recunoasterea la scara internationala, sensibil si romantic, inconfundabilul Chris de Burgh concerteaza la Bucuresti, pe data de 19 noiembrie, la Sala Palatului, ora 20.00.

Secventa muzicala Lady In Red a fost compusa cu gandul la sotia sa, Diana, amintindu-si de impactul pe care aceasta l-a avut asupra lui Chris de Burgh si, mai cu seama, imaginea romantica a rochiei rosii, in care silueta viitoarei sotii arata splendid.

chris-de-burgh-19-noiembrieRomanii iubesc muzica frumoasa, muzica ce insufleteste inimi si aprinde pasiuni. Un astfel de concert va asteapta in curand. O muzica pentru romantici si pentru indragostitii tineri sau de orice varsta.

Asadar, va invitam in a doua jumatate a lunii noiembrie la un eveniment de marca, sa purtati cu dragoste rosu aprins, sa veniti insotiti de persoana iubita si sa savurati fiecare melodie a celebrului artist!

Don’t Pay the Ferryman, Spaceman, High On Emotion, Missing You, So Beautiful sau Spanish Train vor fi doar cateva dintre hit-urile artistului care va vor invalui in seara de 19 noiembrie, la Sala Palatului.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ItfyoMvJnx[/youtube]

Preturile pentru concertul Chris de Burgh sunt urmatoarele:

  • VIP – 500 RON
  • Categoria I – 300 RON
  • Categoria II – 250 RON
  • Ccategoria III – 200 RON
  • Categoria IV – 150 Ron   

Inca mai aveti timp sa va achizitionati bilete pentru a trai clipe frumoase alaturi de Chris de Burgh intr-un concert exceptional la Sala Palatului.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *