Gala Ambasadorilor Turismului Romanesc

             Gala Ambasadorilor Turismului Romanesc

Gazduita de sala ballroom Le Diplomate de la hotelul Hilton din Bucuresti, Gala Ambasadorilor Turismului Romanesc si-a desemnat joi seara alti doisprezece ambasadori onorifici.  Evenimentul transmis in direct de catre Money Chanell, l-a avut ca prezentator pe cunoscutul actor Adrian Paduraru ( Declaratie de dragoste ). In prezenta Ministrului delegat pentru IMM uri si Turism – Maria Grapini, a Ministrului de externe Titus Corlatean si a inca patru ministri din Guvern, au fost investiti la rangul de Ambasadori onorifici ai turismului romanesc o noua serie de personalitati din tara noastra.

scena          Astfel, au primit aceasta onoare: Maia Morgenstern – cea care o sa “ambasadeze’ de acum inainte dupa cum ne-a spus, Dan Puric, Oana Pellea,  Dinu Sararu, Nadia, Octavian Belu si Mariana Bitang, Ovidiu Lipan Tandarica, Prunariu, Constantin Chiriac, Voiculet-naistul si Duckadam-portarul legenda.

         Cei care au fost prezenti au primit pasaportul onorific iar cei care nu au putut ajunge au trimis un mesaj video. O asemenea Gala, cu o organizare ce putea fi mai buna, este o initiativa foarte placuta. Ramane ca intentiile bune sa fie puse si in practica iar evenimentul sa nu devina doar o ocazie de premiere a valorilor Romaniei. Asteptam de la cei alesi, ca impreuna cu cei de la prima Gala, deasemenea celebritati si valori ale poporului nostru, sa promoveze nu numai turismul ci Romania ca intreg.

Gala Ambasadorilor Turismului Romanesc

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

One thought on “Gala Ambasadorilor Turismului Romanesc

  • 4 February 2014 at 13:23
    Permalink

    Frumos mesaj. Multumesc si eu pentru el

Tu ce zici despre asta?