EVENIMENTE

Europe – rock la superlativ

Up date

concertul a fost reprogramat pe data de 11 iunie 2015

Trupa rock EUROPE concerteaza in noiembrie la Bucuresti

europe
cumpara bilet de aici!

Celebra trupa suedeza EUROPE va concerta in data de 17 noiembrie la Sala Palatului din capitala. In componenta actuala, Joey Tempest (voce, chitara), John Norum (chitara, backing-vocal), Ian Haugland (tobe), Mic Michaeli (clape, backing vocal) si John Leven ( bass, backing vocal) le vor oferi fanilor rock din Romania o productie live de proportii. O experienta concertisitica memorabila, din playlist-ul careia nu vor lipsi cele mai cunoscute melodii din repertoriul trupei, ”The final countdown” sau ” Carrie”, dar si piese care se bucura in repzent de succes la nivel mondial. Europe este una dintre cele mai de succes trupe suedeze de rock, avand in prezent peste 25 milioane de albume vandute.

Succesul a venit odata cu lansarea lui The Final Countodwn, lansat in 1986. Piesa care da numele albumului a devenit un hit international, si s-a clasat pe primul loc in peste 26 de tari, iar balada Carrie a ajuns pe locul 3 in Billboard Hot 100. Ulterior, chitaristul John Norum a parasit formatia in noiembrie 1986. A urmat ”Out Of This World”, lansat in 1988, perioada cand Guns N’Roses, INXS si US au rupt monopolul industriei muzicale. Discul a fost vandut in peste 2 milioane de exemplare .A urmat un turneu in SUA alaturi de Def Leppard, Bon Jovi si Skid Row. Dupa 10 ani de activitate, in 1992 trupa a decis sa se destrame. De atunci Joey Tempest, John Norum si Kee Marcello au lansat albume solo. Pentru celebrarea noului milenium, formatia a fost solicitata de catre administratia din Stockholm pentru a sustine un concert. Acesta a fost primul concert cu doi chitaristi, mai exact Norum si Marcello. Nu a fost o reuniune oficiala ci doar un eveniment select. Pe 2 octombrie 2003, trupa s-a reunit in mod oficial. In anul urmator, Europe a lansat un nou album, ”Start from the Dark” si a fost vandut in peste 900.000 de mii de exemplare. Pana in anul 2012, acestia au mai scos pe piata alte trei albume care au inregistra succes in intreaga lume. ”Secret Society”, ”Last Look of Eden” si ”Bag of Bones” au fost materialele discografice care i-au propulsat din nou in preferintele fanilor muzicii rock si i-au adus pe cele mai mari scene ale lumii sustinand turnee pe tot globul. In 2013 au aniversat 30 de ani de activitate, ocazie cu care au lansat un DVD ce cuprinde un concert memorabil sustinut in Suedia. In prezent, artistii lucreaza la finalizarea unui nou materiale discografic, cel cu numarul 10 , si va fi lansat cel mai probabil in prima parte a anului 2015, urmat de un nou turneu mondial de promovare.

EUROPE cea mai importanta trupa de rock din Suedia, care a lansat celebra piesa “The final countdown” va concerta pe 17 noiembrie 2014 pentru prima data la Sala Palatului, de la ora 19:00. Concertul face parte din turneul european al trupei din acest an, ce cuprinde o serie de concerte memorabile in Germania, Turcia, Suedia, Ungaria etc..

BILETELE pentru concertul Europe de la Sala Palatului au fost puse in vanzare in retelele Eventim si Vreau Bilet, la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Libraria Eminescu, magazinele EuroGsm,la sediul VreauBilet din str. Octavian Goga nr.24, bl.M62, sc.1, apt.1, precum si online prin www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro.

Pret bilet pana la 1 Noiembrie:
VIP: 350 lei                                                        pret redus 300 lei
Cat.I: 300 lei                                                      pret redus 250 lei
Cat. II: 250 lei                                                    pret redus 200 lei
Cat.III: 200 lei                                                   pret redus 150 lei
Cat.IV: 150 lei                                                    pret redus 100 lei

P.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

2 thoughts on “Europe – rock la superlativ

  • Nu cred ca e prima data. Parca stiu ca au mai fost…

  • It’s the final countdown :))
    Nu stiam ca vin pentru prima data in Ro. Aveam impresia ca au mai fost o data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *