Discount 50% pentru sejururi achiziționate pana pe 24 Mai

Profita de reducerea de 50% de la Phoenicia Holiday Resort

Pana pe data de 24 mai puteți profita de o reducere de  50% pentru sejururile rezervate la unul dintre cele mai frumoase resorturi de pe litoralul romanesc. Phoenicia Holiday Resort oferă  50% Discount pentru sejururi in perioada 02 iunie – 18 iunie 2021, minim 3 nopți / minim pensiune completa. Oferta Make this Summer unforgettable este valabila pana pe  24 mai 2021 pentru rezervările online.

Oferta valabila pentru toate unitățile de cazare. Profită de discount-ul oferit și alege să ai parte de o vacanță memorabilă!

phoenicia holiday resort

Phoenicia Holiday Resort este probabil cel mai bun resort de pe litoralul romanesc pentru familiile cu copii! Este lumea copiilor în miniatura. Totul se învârte în jurul lor. De la mâncare la cazare, de la piscina la programele artistice și activitățile de pe plaja sau de la piscine. Este locul perfect in Romania, vara, pentru o familie cu un copil, doi sau poate mai multi. Pentru ca de la apartamentele mari în care se pot caza familii numeroase si pana la mesele care oferă mâncare naturala de la fermele proprii, totul este făcut în așa fel încât copii sa fie în centrul atenției. Totul la îndemâna, totul proaspăt, totul pentru confort și relaxare.

phoenicia holiday resort

Termeni și condiții:

✔️Plata se efectuează integral în 48 de ore de la confirmarea rezervării și este nerambursabilă 100%.
✔️Discount-ul se aplică la tariful de cazare.
✔️Oferta este valabilă  în limita pachetelor disponibile.
✔️Oferta nu se cumulează cu alte promoții active sau discount-uri suplimentare.
✔️Pentru cazare în regim single se va calcula 80% din pachetul pentru 2 adulți.

Pentru informații și rezervări:

  • E-mail:  info@phoeniciaholiday.ro
  • Telefon: *5050

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.