DE STIUT!

Din decembrie Wizz Air are cursa directa in Iordania

WIZZ AIR ANUNȚĂ O NOUĂ RUTĂ DIN ROMÂNIA CĂTRE AQABA, IORDANIA

 

 Wizz Air anunță  introducerea unei noi rute din România către Aqaba, Iordania. Din decembrie puteti călători  de la București către Aqaba de două ori pe săptămână, în fiecare miercuri și sâmbătă. Primul zbor va decola de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă în data de 15 decembrie. Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicatiei pentru mobil, începând de la 49 RON*.Am facut o scurta verificare si se gasesc bilete incepand de la 49 ron la 199 in lunile decembrie si ianuarie. De exemplu plecare de pe 12 din Bucuresti si intoarcere pe 15 ianuarie biletele costa 49 ron pe fiecare segment.

Această nouă rută vine în completarea zborurilor deja operate de pe aeroporturile din România către destinații din Orientul Mijlociu, populare pentru vacanțe pe parcursul întregului an. Astfel, pasagerii români vor putea călători către unul dintre cele mai încântătoare orașe ale Iordanului cu acest nou zbor accesibil de la Wizz Air. Singurul oraș cu ieșire la mare din Iordania, Aqaba este un centru urban cu o cultură, istorie și arhitectură încântătoare, datând din Antichitate. Gazda multor atracții, Aqaba a devenit unul dintre punctele de interes turistic ale țării.

 

Wizz Air își menține poziția din vârful industriei implementând măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a-și proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA din fiecare aeronavă Wizz Air filtrează 99.97% dintre virusurile și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air respectă reglementările de distanțare fizică, sprijină un mediu ultra-curat la bordul aeronavelor și reduc orice interacțiune sau contact fizic neesențial dintre oameni, astfel încât pasagerii WIZZ să se poată simți încrezători că zboară în siguranță spre destinație.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Urmărim în permanență să ne extindem rețeaua de rute operate de pe aeroporturile din România către destinații diversificate din întreaga Europă și nu numai. Astfel, suntem încântați să anunțăm extinderea rețelei noastre cu o nouă rută operată între București și Aqaba, Iordania. Prin fiecare nouă rută, oferim românilor mai multe destinații la tarife ultra-reduse. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm primii pasageri ce vor călători spre Aqaba.”

CEA MAI NOUĂ RUTĂ WIZZ AIR DIN ROMÂNIA SPRE AQABA

 

RUTĂZILEPRIMUL ZBORDE LA
București – Aqabamiercuri, sâmbătă15 decembrie, 202149 RON

 

In Iordania acum se calatoreste cu test PCR cu 72 de ore inainte si nu sunt multe cazuri, lumea este destul de relaxata fata de alte destinatii . Nu este o destinatie foarte scumpa si de acolo puteti face diverse excursii la Petra sau Amman. Noi intentionam sa mergem in perioada urmatoare, sa profitam de aceasta cursa noua Wizz Air pe care o asteptam de mult timp. Iordania este o tara frumoasa, care are multe lucruri de oferit turistilor ope tot parcursul anului, se poate face baie in mare si in luna decembrie, ianuarie, februarie , martie. Asa ca aveti toate motivele ca sa trageti o fuga in iarna asta. Ne vedem in Iordania!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.