De Halloween vezi o groază de filme noi la Happy Cinema

Trick or treat? Pe 31 octombrie, te așteptăm la Happy Cinema din București, Bacău și Buzău cu filme mari la prețuri înfricoșător de mici.

 

Pretul unui  bilet este 14 lei pentru o colecție de filme nou-nouțe, numai bune de urmărit pe marile ecrane. Iubitorii filmelor horror se vor bucura să vadă în premieră A fost odată-n Soho și Spirite întunecate, alături de Halloween: Noaptea Crimelor, cea mai nouă producție din binecunoscuta serie Halloween care îl are în prim plan pe Michael Myers, un criminal în serie terifiant.
Copiii se vor bucura și ei de noile aventuri ale celei mai ciudate familii, în cel de-al doilea film al francizei, Familia Addams 2. A fost odată-n Soho / Last Night in Soho
Eloise, designer de modă aspirant, poate să se întoarcă prin căi misterioase în anii ’60, unde întâlnește o cântăreață uluitor de frumoasă și de talentată, pe numele ei, Sandie. Dar strălucirea nu este ceea ce pare a fi, iar visele din trecut încep să se transforme în ceva mult mai întunecat și mai înfricoșător. Spirite întunecate / Antlers
O profesoară dintr-un orășel din Oregon și fratele ei, șeriful, sunt îngrijorați că unul dintre elevi, un băiețel pe nume Lucas Waver adăpostește o creatură supranaturală în casa părinților săi.


Halloween: Noaptea Crimelor / Halloween Kills Când Michael Myers reușește să se elibereze din capcana lui Laurie, o ia de la capăt cu baia
de sânge ritualică. În timp ce Laurie se luptă cu durerea și se pregătește să se apere de atacul lui, tot orașul Haddonfield i se alătură și se ridică împotriva monstrului de neoprit.
Familia Addams 2/ Addams Family 2 Morticia și Gomez sunt deranjați de faptul că Wednesday și Pugsley cresc și nu mai vor să
petreacă timp în familie. Pentru a-și reclădi legăturile, decid să plece toți cu camperul lor bântuit într-o vacanță. Aventura prin America îi aduce în tot felul de situații hilare, cu personaje stranii.
Nu lăsa gândurile să te bântuie, vino la Happy Cinema pe 31 octombrie. Un Halloween la cinema te poate ajuta să te deconectezi. Te bucuri de filme în deplina siguranță, păstrând distanțarea fizică și respectând măsurile în vigoare.
Popcornul cald este pregătit, așa că așază-te comod în fotoliul de cinema și bucură-te de o experiență de film completă.
Biletele s-au pus deja în vânzare în cinematograf și online pe www.happycinema.ro
Iar pentru cei care preferă să vizioneze un film din confortul propriei case, pe www.play.happycinema.ro toate filmele de groază sunt la un preț special de 9 lei/bilet în
perioada 20-31 octombrie.
Bucură-te de Halloween cu un film bun la cinema sau online!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.