Cum sa fii singur/a si fericit/a!

,,Cum să fii singur şi fericit” la Ladies Night

Eveniment şi vizionare în avanpremieră absolută în România, pe 9 februarie.

DISTRACTIA VIETII TALE! Vino cu fetele!

Comedia „Cum să fii singur şi fericit” le aduce pe Dakota Johnson şi Rebel Wilson în avanpremieră absolută, din 9 februarie, doar pe marile ecrane din România, deschizând astfel sezonul îndrăgostiţilor. Acum insa e pentru tine si fetele tale!

Ladies night

O producţie Warner Bros. Pictures, filmul va putea fi urmărit cu o zi înainte de avanpremiera mondială, doar în cadrul programului „Ladies Night” susţinut de lanţul de cinematografe Cinema City, care va asigura răsfăţul doamnelor întâmpinându-le cu un pahar de vin şi oferindu-le truse de machiaj cadou. Deci e musai sa fie seara ta!

Locaţiile Cinema City în care filmul „Cum să fii singur şi fericit” va putea fi vizionat din 9 februarie sunt: Bucureşti AFI Palace Cotroceni, Arad Atrium, Bacău Arena, Brăila Promenada, Baia Mare Gold Plaza, Cluj Iulius , Iaşi Iulius, Constanţa Maritimo, Deva Shopping City, Severin Shopping City, Piteşti Mall, Timişoara Iulius, Ploieşti Shopping City, Ploieşti AFI Palace, Târgu Jiu Shopping City, Târgu Mureş Promenada, Suceava Shopping City.

Regizată de Christian Ditter după un scenariu semnat de Abby Kohn, Marc Silverstein şi Dana Fox, comedia îi mai are în distribuţie, pe lângă Dakota Johnson şi Rebel Wilson, pe Alison Brie, Damon Wayans Jr. şi Leslie Mann.

Sunt unii care se bucură de singurătate, alţii care sunt de-a dreptul nefericiţi şi mai sunt şi… Alice… şi Robin… şi Lucy, Meg, Tom sau David… New York-ul este plin de singuratici care tânjesc după sufletul pereche, după o relaţie amoroasă, după o idilă sau măcar ceva asemănător. Astfel, între texte de agăţat şi aventuri de o noapte, toţi aceşti oameni necăsătoriţi trebuie să înveţe cum să fie singuri şi fericiţi într-o lume în care definiţia iubirii se schimbă în permanenţă. Oraşul care nu doarme niciodată poate fi o sursă inepuizabilă de distracţie pentru cei care vor şti să se bucure de moment.

„Cum să fii singur şi fericit” va avea premiera în cinematografele din toată ţară, începând cu 12 februarie 2016.

HAI SA NE DISTRAM!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?