DE STIUT!

Cum calatoresti cu un animal?

Un  animal te insoteste in calatoria ta?

Nu, nu stiu amanunte despre ce trebuie sa faci daca vrei sa pleci cu un animal intr-o calatorie. De aceea si fac articolul acesta. Sa aflu! Stiu ca trebuie si pentru un caine pasaport dar habar nu am daca trebuie si pentru pisica sau pentru un canar de exemplu. Si daca zbori cu avionul cu canarul unde il pui??In cala?Stiu ca sunt adaposturi speciale (hoteluri?) pentru caini/pisici dar hamsterul unde-l duci? La vecinu de la doi? Am avut de-a lungul timpului mai multi colocatari prin casa. Pesti, papagali, pui de gaina, un catel care a rezistat vreo 3 luni, o pisica vai de steaua ei care a plecat intr-un loc mai bun ( Nu, nu a murit, a plecat pur si simplu ca era pisica! O pisica face ce vrea…).

animale domestice

Suntem plecati des si e greu sa avem un animal de casa. Ar ramane singur mereu si nu poti sa faci asa ceva. Acum de exemplu am un papagal tampit care evadeaza mereu din colivia lui. Sta cocotat pe frigider si ma cearta in limba lui de acolo. Cand plecam e vai si amar… Lasam instructiuni precise si cand vin acasa ai mei sa hraneasca monstrul e de negasit. Ahhh…apropos…

Poveste

Au plecat ai mei pentru trei saptamani in Italia. Am ramas glorios ingrijitor de pisica. Jur ca timp de trei saptamani nu am vazut pisica aia! Manca si bea apa pe care i le puneam dar unde era…??Mister! Intram in casa o strigam pis pis/fa/aloo… degeaba! Am si cautat-o. Neam! Cum au venit ai mei cum a aparut. 

50

Revenim.

Ai un animal. Pleci in vacanta. Ce faci cu petul? A? Am o amica ce are o fobie clara de zbor cu avionul. Nu vrea. Punct. Dar are si o Sara alba, creata, de vreo 4 luni parca pe care o cara prin Germania intr-o gentuta trendy. Cica are catelusa pasaport. O fi, nu zic nu dar 2 zile in masina cum naiba o suporta? Oricum mai bine decat 3-4 ore in cala avionului, nu? Am prieteni cu pisici, hamsteri, perusi. bibilici, iepuri, oi ( normal ca nu iau oile cu ei!), caini si cred ca unii cresc rame ( nu garantez dar e posibil…) Oare ei ce fac??

Repet, habar nu am decat la modul vag ce se face cand pleci undeva cu un animal de companie asa ca va invit pe voi sa va povestiti experientele. Va e greu sa le lasati acasa? Le luati cu voi? Le lasati la rude? Vin rudele la voi cand si cand? Cum e?

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *