Anunt pentru fanii lui Elvis!

Elvis vine in Romania!

Fii creativ şi Rob Kingsley te premiază la Hard Rock CafeA Vision of Elvis. Rob Kingsley

   Primavara incepe cu o surpriza pentru iubitorii muzicii lui Elvis Presley : Rob Kingsley aduce din nou la Bucuresti spectacolul „A Vision of Elvis”. Pe 11 martie, de la orele 22:30, la Hard Rock Cafe, Rob Kingsley va da viata celor mai iubite piese din repertoriul „regelui muzicii rock&roll”, aducand publicului din Romania atmosfera anilor de vis ai Americii.

    Si pentru ca spectacolul sa fie si mai reusit va provocam la concurs: vino la concert cu o vestimentatie inspirata de epoca de aur a muzicii rock&roll si vei fi recompensat! Cele mai frumoase trei tinute vor fi premiate de insusi “Elvis.” Rob Kingsley te va rasplati cu un premiu pentru creativitate.

     Show-ul “Rob Kingsley – A Vision Of Elvis” este unul din cele mai bine cotate spectacole tribut din lume. Rob Kingsley este un entertainer innascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilului Elvis Presley. Dupa ani in care a studiat prestatiile live ale regelui, Rob a dobandit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atat in randul fanilor regelui cat si printre ceilalti artisti de profil.

Daca mai era nevoie de un argument pentru a intelege profunzimea showurilor lui Rob si acuratetea detaliilor ce definesc aparitiile artistului, mai putem spune ca vestimentatia pe care Rob o imbraca pe scena este produsa in Statele Unite, la BK Enterprises & Gene Doucetto, unul dintre furnizorii care au confectionat costume de scena pentru aparitiile din anii 70 ale lui Elvis Presley insusi.

Rob Kingsley este considerat un showman desavarsit, care electrizeaza publicul la fiecare reprezentatie, reusind sa reaprinda flacara pasiunii si sa recreeze atmosfera incendiara a unui show al regelui.

Pentru acest eveniment au fost puse in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

  • VIP : loc in fata  scenei si poza cu artistul – 90 lei
  • Categoria 1 : loc in fața  scenei- 70 lei
  • Categoria 2  : loc la masă – 50 lei

Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Mai multe informaţii găsiţi pe: www.kompasevents.ro şi www.facebook.com/kompasevents

Partener media: Magic FM

A Vision of Elvis

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ew2Wk4QHwdU[/youtube]

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?