EVENIMENTE

Concert aniversar Damian & Brothers

Concert aniversar Damian & Brothers la Sala Palatului

CONCERT AMANAT PENTRU DATA DE 28 SEPTEMBRIE

Multumesc #Iamgrateful

Damian, de fapt Damian& Brothers, pentru mine, este unul dintre artistii la ale carui concerte as merge indiferent de zi/ora. Daca stiti povestea lui, stiti cate lucruri a trebuit sa infrunte acest om pana sa ajunga aici. Ce drum sinuos, ce drum greu si cata perseverenta a trebuit ca sa devina VIP-ul de astazi. Este uimitor cum un asemenea artist, atat de talentat, nu a reusit repede in lumea unde o melodie seaca ajunge nr.1 in Top in cateva saptamani. Numai ca la Damian nu e vorba de imagine. Nu o vezi in concertele lui costume care nu acopera corpul dansatoarelor, nu o sa vezi kitch-ul din “prestatiile de top” ale unor nume grele de scena. Dar ce minune de muzica, ce explozie de fantezie, ce completare a tuturor instrumentelor.

Un concert Damian& Brothers este o adevarata experienta. Te duce prin jaz, prin muzica pop, balcanica sau populara… O multime de de genuri interpretate si reinterpretate intr-un stil inimitabil. La 50 de ani ( ce greu de crezut ca aproape suntem de o seama ) Damian aduce un omagiu scenei si publicului sau! Pe 31 martie, la Sala Palatului, artistul Damian Draghici, sarbatoreste implinirea varstei de 50 de ani alaturi de trupa sa, „Damian & Brothers”, alaturi de nume celebre ale scenei romanesti, dar si de invitati speciali din afara tarii, in compania tuturor admiratorilor, printr-un concert special intitulat „MULTUMESC #iamgrateful”.

Ritmurile muzicale care au facut inconjurul lumii si au cucerit inimile spectatorilor, energia vibranta si distractia la cele mai inalte cote sunt doar cateva dintre ingredientele celei mai ample productii artistice pe care DAMIAN DRAGHICI & BROTHERS o va oferi publicului, in primavara anului 2020, intr-un concert aniversar exceptional!

Categorii si preturi bilete spectacol

  • VIP – 200,00 RON
  • CATEGORIA 1 – 160,00 RON
  • CATEGORIA 2 – 115,00 RON
  • CATEGORIA 3 – 65,00 RON
  • CATEGORIA 4 – 50,00 RON

Biletele pot fi achizitionate:

  • Online de pe Iabilet.ro, Bilet.ro, Startickets.ro, Ticketnet.ro, din reteaua Eventim.ro;
  • Fizic din oricare dintre magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Carturesti, Humanitas si benzinariile OMV.

Damian este atat de versatil incat o melodie cu Feli, Delia sau Smiley este la fel de potrivita pentru el ca una cu Fanfara 100. Nu exista gen sa nu fi fost incercat si nu exista sunet sa nu fi fost scos de nai, toba sau alt instrument. Muzica buna, adevarata muzica buna nu este un gen, pop/rock/populara. Adevarata muzica buna, facuta de adevarati artisti este cea care te face sa ai un ghem de sentimente placute in stomac. Momentele acelea in care pe scena toate se completeaza pentru un show adevarat. Show-ul pentru care nu conteaza cat costa biletul ci doar ca este rar!

In lumea in care Gipsy Casual, White Mahala sau Shukar Collective sunt acum pe val, cu o muzica fresh, reinterpretata, Damian nu tine pasul ci le influenteaza!

Damian canta de la 3 ani. Este absolvent Magna Cum Laude a unei universitati din USA, a cantat pe strazi in occident dar si alaturi de Orchestra simfonica din Londra sau din Bucuresti. Damian este un personaj! Un personaj despre care o sa se vorbeasca mult dupa ce nu va mai fi si care a influentat deja muzica lumii. Nu, nu exagerez…Damian nu apartine Romaniei ci lumii iar noi suntem  norocosi ca e de-al nostru. Damian este ca o poveste despre oamenii care isi urmeaza visurile si reusesc. Cu toate defectele lui, cu tot talentul oferit lumii. O poveste ce a ajuns la episodul, episodul in care artistul multumeste celor fara de care nu ar exista. Publicului!

Haideti sa il vedem impreuna intr-un concert care va bate ca intensitate Damian’s Fire din anul 2001!

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.