FILME

Chemarea strabunilor

Chemarea strabunilor. Cel mai nou film in cinematografe

Cand eram pusti, fara internet, televizor sau lucruri care sa ma distraga am citit cartea asta si mi-a placut enorm. Aventurile erau atat de intense si reale incat au inlocuit cu brio scene pe un ecran. Am fost sa vad cum arata Buck in imaginatia altei persoane.

Chemarea strabunilor este un roman publicat în 1903 si are ca personaj principal un caine, pe nume Buck, un caine obisnuit de pe langa o casa obisnuita, ale carui instincte primordiale revin si, dupa o serie de evenimente, ajunge sa fie caine de sanie in Yukon in  Alaska.  Adaptat după romanul îndrăgitului autor Jack London, Chemarea străbunilor transpune pe ecran povestea lui Buck, un câine iubitor, a cărui viață domestică este dată peste cap atunci când este îndepărtat de casa sa din California și ajunge în sălbăticia din Alaska, în timpul goanei după aur din anii 1890. În calitate de cel mai nou membru al unei echipe de câini de sanie, al cărei lider devine ulterior, Buck are parte de o aventură spectaculoasă, găsindu-și în cele din urmă adevăratul loc în lume și devenind propriul său stăpân.

Chemarea străbunilor este un film  care îmbină live-action-ul cu animația si reușește prin efectele vizuale spectaculoase să redea trăsăturile și emoțiile animalelor cât mai realist. Chris Sanders este regizorul filmului, scenariul este realizat de Michael Green, adaptat după romanul lui Jack London. Filmul a fost produs de Erwin Stoff, Diana Pokorny fiind producător executiv, iar Ryan Stafford coordonatorul efectelor vizuale. Distribuția filmului este formată din Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford și Colin Woodell

Si daca astazi cauti Chemarea strabunilor pe internet sa stii ca primele cautari sunt cele cu cartea nu cu filmul! Si daca e sa iti recomand ceva e “Fa-ti timp si citeste carte” Imaginatia ta e mai frumoasa si mai bogata ca orice film de la cinema. Dar daca totusi nu esti fan literatura…merge si filmul.

 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.