EVENIMENTE

Cirque du Soleil din nou in Bucuresti!

Cirque du soleil  – “Quidam”

Cirque du Soleil are plăcerea să anunțe spectacolul Quidam la București! Doar cinci reprezentații la Romexpo, Pavilionul Central, de pe 29 ianuarie pe 1 februarie 2015.

   Biletele sunt disponibile pentru publicul larg  în Orange shop, online pe www.cirquedusoleil.com/quidam, pe www.eventim.ro și prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești) sau în doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Poster Quidam - presale

     Spectacolul “Quidam” a avut premiera mondială sub cupola Cirque du Soleil din Montreal în aprilie 1996.De-atunci, spectacolul a fost în turneu pe cinci continente şi a fost văzut de milioane de oameni. În decembrie 2010, “Quidam” a pornit într-o nouă călătorie cu aceeaşi producţie, dar adaptată pentru arene, iniţial străbătând America de Nord. Distribuţia internaţională reuneşte 45 de artişti de top, acrobaţi, muzicieni, cântăreţi şi actori.  Spectacolul prezintă povestea tinerei Zoé, care se plictiseşte; părinţii ei, distanţi şi apatici, o ignoră. Viaţa ei şi-a pierdut orice sens. În încercarea de a umple golul din existenţa sa, ea alunecă într-o lume imaginară – lumea Quidam – unde întâlneşte personaje care o încurajează să-şi dea frâu liber spiritului.  Quidam este primul spectacol Cirque du Soleil care a folosit haine de zi cu zi – deși adaptate – în numerele sale acrobatice. Culorile utilizate pentru costume, de la albastru la tonuri de roz, creează un efect dramatic și se adaugă la atmosfera sumbră generală a show-ului. De-a lungul timpului, Quidam a câștigat premii pentru numere precum ”Banquine” – Clovnul de Aur la Festivalul Internațional al Circului din Monte Carlo (1999) sau ”Diabolos„ – aur la Festivalul Circului de Mâine (1997).

    Istoria Cirque du Soleil a început în 1984, de la un grup de 20 de artişti de stradă. În prezent, Cirque du Soleil este o importantă organizaţie cu sediul în Québec. Compania are 4.000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1.200 de artişti din aproape 50 de ţări diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe din aproape 40 de ţări de pe şase continente s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil. În 2012, aflat pentru prima data în România, grupul internațional Cirque du Soleil a oferit publicului nouă spectacole desfășurate cu casa închisă, cu producția Saltimbanco. Cu peste 36 000 de participanți, Cirque du Soleil a fost cel mai bine vândut spectacol în sală al anului din România, un adevarat record. Un an mai târziu, in 2013, showul Alegria a fost văzut de peste 30 000 de români, în cadrul a șase reprezentații ale producției aflate la final de drum, în ultimul an de turneu internațional.

PROGRAM SPECTACOLE:  29 ianuarie – 1 februarie 2015

Joi, 29 ianuarie, orele 20:00

Vineri, 30 ianuarie, orele 20:00

Sambata, 31 ianuarie, orele 20:00

Duminica, 1 februarie, orele 13:00 şi 17:00

BILETE:

Adulți (preț întreg)

VIP: 500 RON

Premium: 350 RON

Tribune: 250 RON, 210 RON, 175 RON, 150 RON

Copii (până la 12 ani, inclusiv):

VIP: 350 RON

Premium: 245 RON

Tribune: 175 RON, 147 RON, 122,5 RON, 105 RON

*Reducerea e valabilă pentru copii cu vârste până la 12 ani, inclusiv; accesul se face doar însoţit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport).

P.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

6 thoughts on “Cirque du Soleil din nou in Bucuresti!

  • stiu. cred! abia astept sa-i vad si eu… hai sa-i vezi aici! O ajutam impreuna pe Zoe 😉

  • Daca ar veni la Cluj, cred c-as face un efort financiar in perioada asta, chiar merita!

  • stiu…multe spectacole ale unor artisti foarte buni sunt doar in Bucuresti din pacate. Poate se duc in Budapesta. E mai aproape de voi. Serios.

  • In Timisoara sau Arad de ce nu vin? mi-ar fi placut enorm sa merg dar fata de Tm, Bucuresti e foarte departe 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *