OFERTE SPECIALE

BUCUREȘTI – LONDRA GATWICK

WIZZ AIR A ÎNCEPUT SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ ZBORURILE

BUCUREȘTI – LONDRA GATWICK

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est şi cel mai mare transportator aerian din România după numărul de locuri, a început să opereze săptămâna trecută zborurile low-cost de la București către cel mai recent aeroport din rețeaua WIZZ – Londra Gatwick. Zborul inaugural a avut loc sâmbătă seara, iar la îmbarcare pasagerii au avut ocazia, în cadrul unui eveniment interactiv, să se fotografieze cu personaje costumate în soldaţi ai Gărzii Regale. Veniţi special să îi întâmpine pe pasageri, aceştia au purtat uniformele emblematice şi celebrele căciuli de blană.

wizz-1345572103

Aeroportul din Londra Gatwick este situat sudul Londrei; tarifele pentru zborurile zilnice încep de la 109 RON  ⃰. Pentru pasagerii din România, aceasta este a doua opțiune WIZZ pentru zborul spre Londra, după Luton.

Devenită cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va creşte flota internă la 20 de aeronave până la sfârșitul anului 2016 și va opera de pe nouă aeroporturi, dintre care șapte sunt baze deservite de tânăra flotă WIZZ. Wizz Air oferă în prezent 118 rute, pentru multe dintre ele tarifele începând de la 39 de lei, de pe nouă aeroporturi din România către 16 țări, oferind acces low-cost între România și restul Europei, atât pentru călătorii în scop de afaceri cât și de agrement. În plus, operațiunile Wizz Air în România din acest an vor sprijini indirect peste de 3.300 de locuri de muncă  ⃰⃰⃰ ⃰ în industriile conexe, cum ar fi serviciile de turism și  cele hoteliere.

Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air a declarat: “Ruta lansată înseamnă mai multă flexibilitate și opțiuni convenabile pentru clienții care călătoresc în sudul Marii Britanii și în Londra. Mai mult decât atât, cifrele vorbesc de la sine: 223 de persoane au deja ales să călătorească cu cea mai nouă aeronava A321  în zborul inaugural spre Londra Gatwick. A321 oferă tehnologie de ultimă oră și este cea mai eficientă aeronavă cu un singur un singur culoar de pe piață. Noua rută consolidează poziția de lider a WIZZ în România şi întăreşte angajamentul nostru de a oferi cea mai bună experiență de la bord, la cele mai mici tarife pentru clienții  din România”.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *