EVENIMENTE

Ai vazut vreun spectacol pe Broadway?

DISNEY BEAUTY AND THE BEAST, MUSICALUL ORIGINAL DE PE BROADWAY,

ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA

București, 4-6 decembrie 2015

   De pe Broadway la București: Disney Beauty and The Beast, musicalul original de pe Broadway, ajunge în premieră în România de pe 4 pe 6show decembrie 2015! Disney Theatrical Productions, Broadway Entertainment Group și NETworks Presentations anunță că turneul international creat pentru a marca aniversarea a 20 de ani de la prima punere în scenă a celebrului musical soseşte în această iarnă la București, cu patru reprezentații spectaculoase ce vor avea loc la Romexpo, Pavilionul Central. Spectacolele se vor juca în limba engleză, cu subtitrare în limba română.

Organizator: Events.

Trailer oficial aici.

   Pentru a readuce la viață acest musical clasic, turneul internațional Disney Beauty and the Beast reunește echipa de creație originală de pe Broadway. Regia este semnată de Rob Roth, coregrafia este realizată de Matt West, costumele sunt create de Ann Hould-Ward (deținătoarea unui premiu Tony pentru designul costumelor Beauty and the Beast), luminile sunt asigurate de Natasha Katz, scenografie de Stanley A. Meyer, sunet de John Petrafesa Jr. și direcție muzicală de Michael Kosarin.

    Sorina Burlacu, Director General, Events: “Broadway-ul a exercitat întotdeauna o atracție profundă pentru publicul românesc. Beauty and the Beast este un musical fermecător, magic, ce împletește perfect fabuloasele povești Disney cu melodii celebre și strălucirea clasică a Broadway-ului”.

   Bazat pe filmul de animație cu același nume (premiul Oscar în 1991) Disney Beauty and The Beast a avut premiera pe Broadway în 1994, a primit 9 nominalizări la prestigioasele premii Tony și s-a jucat vreme de 13 ani. Încă este una dintre cele mai longevive producții Broadway din toate timpurile, și cu unele dintre cele mai mari încasări. De la debutul său, vizibilitatea titlului și succesul s-au extins la nivel global cu producții ulterioare în întreaga lume. De la licențierea titlului, care a început în 2004 , au existat producții în 22 de țări, fiind vizionate de peste 35 de milioane de persoane, în 8 limbi diferite, cu peste 28 000 spectacole (echivalentul a 67 de ani), generând venituri de peste 1.7 miliarde de dolari.

   În SUA, Disney Beauty and The Beast a fost licențiat în peste 6750 de teatre individuale, inclusiv producții profesionale, școlare și comunitare. Timp de șase ani consecutivi (2009-2014), a fost cel mai jucat musical în liceele americane. Rezonanța numelui i-a permis să intre pe piețele internaționale fără tradiție în producția de musicaluri Broadway. A fost primul titlu Disney Theatrical Productions în țările din Scandinavia, America Latină, Europa de Est și Rusia, printre altele. În plus față de productiile profesioniste, Disney Beauty and The Beast este titlul cel mai cerut pe plan internațional pentru producțiile de amatori.  

   Disney Beauty and The Beast este povestea clasica a Bellei, o tânără dintr-un oraș de provincie, și Bestiei, un tânăr prinț blestemat de o vrăjitoare. Doar dacă Bestia învăța să iubească și să fie iubită, blestemul se rupe și el va redeveni ce a fost. Dar timpul se scurge – dacă Bestia nu învață lecția prea curând, el și curtea sa vor fi condamnați pentru eternitate. Muzica este semnată de Alan Menken (The Little Mermaid, Aladdin, Tangled), pe versurile regretatului Howard Ashman (The Little Mermaid,Aladdin), cu piese adiționale cu muzică de Menken și versuri de Tim Rice (The Lion King, Jesus Christ Superstar). Cartea este scrisă de Linda Woolverton (scenarista de la The Lion King, Alice In Wonderland și Maleficent)

   Biletele se pot cumpăra începând de astăzi online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Early-bird: în perioada 16.09 – 1.10.2015, biletele pentru adulți, mai putin cele VIP, au 10% discount. Oferta valabilă în număr limitat. Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15. Vizitați www.eventim.ro pentru mai multe detalii. Parteneri media: Antena 1 și Magic FM.

Early-bird: in perioada 16.09 – 1.10.2015, biletele pentru adulti, mai putin cele VIP, au 10% discount. Oferta valabila in numar limitat.·

 •           VIP: 330 lei
 • ·         VIP: 297 lei
 • ·         VIP: 231 lei
 • ·         Gold: 290 lei
 • ·         Gold: 261 lei
 • ·         Gold: 203 lei
 • ·         Silver: 220 lei
 • ·         Silver: 198 lei
 • ·         Silver: 154 lei
 • ·         Premium: 250 lei
 • ·         Premium: 225 lei
 • ·         Premium: 175 lei
 • Tribune, zona 1: 140 lei
 • Tribune, zona 1: 126 lei
 • Tribune, zona 1: 98 lei
 • Tribune, zona 2: 120 lei
 • Tribune, zona 2: 108 lei
 • Tribune, zona 2: 84 lei

Copii cu varste pana la 3 ani inclusiv au acces gratuit.

     Daca nu ati vazut pana acum , in decembrie veti avea ocazia cand vor veni la Sala Palatului cu un super show. Anul acesta am fost in New York si mi am dorit foarte mult sa ajung dar chiar nu am avut timp. Astept cu nerabdare luna decembrie sa vad acest show exceptional.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *