Ai de gand sa calatoresti in strainatate anul acesta?

Ti-ai facut planuri sa calatoresti in strainatate anul acesta?

O intrebare la care ar vrea sa afle raspunsul multi din domeniul turismului. O sa calatoresti anul asta in strainatate? Mai bine zis…ti-ai facut planuri?

Noi da! Avem in plan deocamdata ferm rezervate doua proiecte. Unul in Grecia in luna mai si unul in Rusia in luna iulie. Habar nu avem insa daca vom putea merge… Sunt atat de multe variabile ce vor influenta aceste doua calatorii incat un raspuns este aproape imposibil. Da! Vrem sa calatorim dar vom putea? Astazi, este cert ca nu am avea cum dar la vara nu vad de ce nu ar fi posibil.

Intr-un noian de incertitudine, cu vesti neclare de la autoritati, nu prea stim exact care vor fi conditiile din acest an. Cu vaccin dar si cu test, cu test de 72 de ore sau poate cu test rapid. Nimic insa nu sterge dorinta oamenilor de a calatori!

Lucrurile ar trebui insa sa se aseze. Din experienta anului trecut, mizeria asta de epidemie vara intra in hibernare si ne lasa sa respiram. In 2021 avem avantajul vaccinului si a experientei din trecutul apropiat in ceea ce priveste felul in care gestionam pandemia. Suntem obisnuiti sa purtam masca, sa ne spalam pe maini, sa ne dezinfectam, am inceput instinctiv sa repsectam distantarea sociala ( atat cat se poate respecta ) si in general suntem mult mai obisnuiti cu viata in pandemie.

Dar pot aceste lucruri sa invinga teama si sa ne faca sa calatorim? De ce nu? Chiar si in plina pandemie, au existat calatorii, chiar si in plina explozie a cazurilor, au existat oameni care si-au dorit sa calatoreasca asa cum vor exista si acum. Cu vaccin, cu test negativ, cu masca si cu toate celelalte obligatii tot vom pleca spre alte zari.

Noi plecam! Dar voi ce planuri aveti? Cum vedeti anul 2021 pentru concediile voastre?

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?