7 luni de inchisoare pentru 27 de ani de furturi

Doar 7 luni de inchisoare pentru 27 de ani in care a furat

Si poate aceste 7 luni de inchisoare sunt prea multe pentru cei 27 de ani de furturi din cabane. Pentru ca a furat doar mancare!

O poveste a unui american ce a stat 27 de ani, singur in padure tine titlurile din media americana si a ajuns si la noi. Americanul Cristopher Knight, a decis in 1986 sa se izoleze de lume si sa traiasca singur in padure. Dupa ce a cutreierat America, s-a oprit la doar vreo 50 de km de casa natala, intr-o zona slab locuita, muntoasa si plina de paduri, fara sa stie ca e atat de aproape, si a reusit sa traiasca 27 de ani in padure singur, fara sa ia contact cu cineva. Singura problema a fost mancarea, mancare pe care obisnuia sa o fure din cabanele de vacanta din zona unde locuia in padure.

tabara din padure

Devenise atat de bun la acest lucru incat autoritatilor le-a fost imposibil pentru ani de zile sa il prinda. Nu deranja pe nimeni, nu avea nevoie de nimic de la ceilalti, nu intra in contact cu cineva. Doar isi ducea viata singur!

Cristopher Knight

Intr-un final, Cristopher Knight a fost capturat de catre politisti si condamnat pentru toate furturile sale la 7 luni de inchisoare. O poveste de film care poate fi citita in totalitate pe libertatea.ro

Sursa photo – theguardian.ro

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?