1000!

1000 de articole!

Acesta este articolul 1000 din calatoriaperfecta.ro. 1000! Am pornit in 2013, cu entuziasm si  cunostinte putine. Am devenit in timp din ce in ce mai priceputi, cunoscuti si ne-am dezvoltat tot mai mult. Facebook, Google+, Twitter, newsletter, Instagram, canal de youtube, sigla, o extensie cu oferte… Am devenit o comunitate. Va suntem aproape si de la dorinta de a ne povesti calatoriile am ajuns la sloganul acesta.

Timpul tau liber este ocupatia noastra!

Un hobby a devenit incet incet un bussines, ramanand totusi si un hobby.

1000 de articole. Povesti de calatorie de pe 4 continente, hoteluri din toata lumea si mai ales din Romania, companii aeriene, agentii de turism, oferte, concursuri, advertoriale, filme, spectacole, evenimente, concerte, targuri. Unele articole mai bune altele mai rele. Unele cu un succes nebun altele ignorate de voi. Am ajuns la o cifra incredibila pentru noi.

1000!

Am colaborat cu atat de multe firme si persoane, am vazut atat de multe locuri, am participat la atat de multe evenimente. Ne-am facut atat de multi prieteni. Un drum care continua si pe care vrem sa mergem si pentru noi si pentru voi!

Pentru aceste 1000 de articole va multumim si voua!

Va multumim tuturor! Celor care ne vizitati zi de zi, celor care ne vizitati ocazional, va multumim si celor care ne-ati vizitat doar odata.

Multumim tuturor celor care au avut incredere in noi si ne-au ales ca parteneri. Celor care au ales sa continue si celor care au ales alt drum.

Va multumim tuturor si va promitem ca o sa muncim sa ajungem la 10.000 de articole!

Va promitem ca o sa facem tot ce putem sa fim mai buni! Sa fim din ce in ce mai buni!

Va promitem ca o sa continuam si ca suntem inca motivati si entuziasti.

Suntem aici hotarati sa ramanem si sa fim mai mult decat suntem azi, alaturi de voi!

1000! wow!

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?