EVENIMENTE

Violetta Live!

Suplimentare de bilete pentru concertul Violetta Live!

    Vesti bune pentru fanii Violetta din Romania! Dupa epuizarea primelor patru categorii de bilete la concertul de pe 2 septembrie din Piata Constitutiei, in urma numeroaselor solicitari din ultimele saptamani, numarul de bilete disponibile la pretul de 275 de lei va fi suplimentat. Biletele aferente acestor locuri pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro, www.eventim.ro si de la partenerii afiliati. Cei care si-au cumparat bilete inainte de 10 iulie sunt rugati sa verifice siteul http://myticket.ro/violetta/ pentru detalii si informatii privind renumerotarea locurilor.

Violetta-Ne vedem in Septembrie in Romania
Ne vedem in Septembrie in Romania


Pe 2 septembrie, fanii Violetta din Romania vor avea sansa unica de a-si vedea artistii preferati interpretand live cele mai indragite melodii din primele sezoane ale serialul Violetta, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Soy Mi Mejor Momento, Euforia, Supercreativa, En Gira sunt doar cateva dintre piesele pe care fanii romani le vor putea asculta in timpul concertului. In plus, spectacolul va include o trupa de noua dansatori foarte energici, o formatie de cinci instrumentisti, decoruri si lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante si costume uimitoare.
Actorii din Violetta au cucerit inimile audientei tinere din Romania in ultimii doi ani, serialul ocupand prima pozitie in intervalul orar in care este difuzat, in randul copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani. Asadar, pentru V-loverii romani, sansa de a-si vedea personajele preferate live pe scena, in timpul concertului Violetta Live, va fi cu siguranta o experienta unica in viata. Spectacolul va avea ca protagonisti vedetele din distributia originala a serialului – Martina Stoessel (Violetta), Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) si Alba Rico Navarro (Naty).

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *