Up date! Deja!

Up date…pentru ca a prins! Spre surprinderea multora…6-blind

Conceptul Blind Holiday al Paralela 45, implementat acum si pe alte tipuri de vacante

    Conceptul Blind Holiday, lansat de catre Paralela 45 in luna iulie a acestui an, este de astazi implementat si pe alte tipuri de vacante. Odata cu lansarea noilor pachete, reprezentantii Paralela 45 mentioneaza faptul ca destinatiile cu care vor fi surprinsi turistii se afla in intreaga lume. In doar trei saptamani, oferta Blind Holiday a fost achizitionata de peste 30 de turisti.

    „Am primit cereri de implementare a acestui concept si pe alte tipuri de vacante, asadar venim cu o actualizare a ofertelor si cu o extindere a lor. Incepand din aceasta luna, turistii vor putea alege si circuite Blind Holiday, cat si city break-uri sub umbrela acestui concept. Suntem incantati sa vedem faptul ca romanii sunt deschisi la nou si, foarte important, faptul ca au incredere in Paralela 45 si ceea ce le oferim noi.”, declara Alin Burcea, presedinte Paralela 45.

    Pe langa oferta Blind Holiday Basic, lansata in urma cu trei saptamani, agentia de turism ofera incepand de aceasta luna si variantele de Blind Holiday Premium, Blind Holiday Tours si Blind Holiday City Break. Blind Holiday Premium va include oferte cu preturi de 599, 699 sau 799 de euro/persoana. Ca si in cazul Blind Holiday Basic, turistii vor afla numarul de nopti de cazare, numarul de stele pe care le are hotelul, tipul de masa si intervalul de plecare. Data exacta a plecarii o vor afla cu 48 de ore inainte, iar destinatia le va fi dezvaluita atunci cand ajung in aeroport.

    Oferta Blind Holiday Tours va include circuite cu destinatii necunoscute, cu preturi incepand de la 279 de euro de persoana pentru o vacanta de 4 nopti la hotel de 4*. Pentru romanii care isi doresc o vacanta de 10 zile, oferta Blind Holiday Tours este de 2599 euro/persoana si include 10 nopti cazare cu mic dejun, 3 mese de pranz si o cina la hotel de 3*, insotitor de grup si ghid local, taxele pentru excursii optionale. Turistii in cautare de city break-uri pot alege sa plece de acum intr-o destinatie necunoscuta. Ofertele Blind Holiday City Break incep de la 349 de euro/persoana, pachet ce include 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 3*. Cursa este directa, plecarea se face din Bucuresti, iar turistii vor primi si un serviciu cadou.

Romanii care au plecat pana acum in Blind Holiday au, majoritatea, varste cuprinse intre 20-49 de ani, insa exista si familii cu copii care au ales o astfel de vacanta. Turistii care au mers intr-un Blind Holiday au plecat fie insotiti de prieteni, fie cu partenerul de viata.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?