Untold 2017

Untold 2017

Cea de-a treia ediție UNTOLD Festival va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august 2017.

Cel mai mare eveniment muzical din sud-estul Europei, Untold a devenit un fenomen in randul tinerilor din tara noastra, dar si de peste hotare.

Abonamente și bilete la UNTOLD Festival 2017

  • Abonament VIP pentru 4 zile – 864 lei
  • Abonament pentru 4 zile – 415, 80 lei
  • Bilet de o zi – 216 lei

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului  2015.

Afrojack, Armin van Buuren, Axwell& Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix si Steve Aoki.

Impresionati de atmosfera UNTOLD, dar si de energia fanilor festivalului, Axwell & Ingrosso si Steve Aoki vor fi prezenti pentru prima data la Cluj-Napoca si se alatura celor 5 superstaruri care au scris deja pagini numeroase in povestea UNTOLD.

Alte staruri internationale ale genurilor live acts, techno, drum & bass si house vor fi prezente pe scenele festivalului. In total vor fi aproape 200 dintre cei mai buni artisti, afirma organizatorii evenimentului.

Untold 2017 isi va deschide portile pentru mai multi participanti decat anul trecut, iar organizatorii vor pune la dispozitie si la aceasta editie sute de locuri de cazare in campinguri special amenajate. Toti cei care vor dori sa cumpere un abonament sau un bilet de o zi la UNTOLD, vor putea sa faca acest lucru accesand www.untold.com.

Untold

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?