ROMANIA

Un mall nou in Oradea

OASIS DEMAREAZĂ PROIECTUL PRIMA SHOPS ORADEA

Oasis Retail & Development Consulting, un dezvoltator din Sibiu cu o experiență de 14 de ani pe piața centrelor comerciale din România, anunță demararea lucrărilor de construcție pentru proiectul Prima Shops din Oradea, un parc de retail ce va necesita o investiție totală de 12 milioane EUR.

Ce cuprinde?

Prima Shops o sa cuprinda aproximativ 25 de spatii comerciale.

          Noua galerie comercială va fi ridicată pe bulevardul Decebal, beneficiind de o vizibilitate excelentă datorită deschiderii stradale de 120m. Poziționat în centrul orașului, lângă cel mai bine dezvoltat cartier, Rogerius, proiectul Prima Shops Oradea targetează o zonă principală (primary catchment area) de 60.000 de locuitori, în timp ce zona secundară, situată la mai puțin de 10 minute de mers cu mașina, depășește 150.000 de persoane. În imediata vecinătate este deschis de doi ani un hipermarket Kaufland cu o suprafață de 5.500 mp, astfel încât noua dezvoltare va completa oferta pentru clientela deja formată aici.
Oferta este tentanta fiind un mix de magazine de modă, frumusețe, articole de încălțăminte și articole sportive, librărie și papetărie, electronice și electrocasnice, produse destinate copiilor, restaurante.
3Finantare si inaugurare
Finanțarea proiectului se va face din surse proprii, termenul de finalizare al primei faze este prevăzut pentru luna martie 2017, iar faza a doua (încă 5.000 mp) va fi livrată în ultimul trimestru al anului 2017.

    Procesul de închiriere a început deja, agentul desemnat pentru noua galerie comercială fiind compania Colliers International. ”Ne dorim să aducem un mix interesant pentru piața din Oradea, respectiv: modă, frumusețe, articole de încălțăminte și articole sportive, librărie și papetărie, electronice și electrocasnice, precum și produse destinate copiilor”, spune Klaus Reisenauer, acționar în cadrul Oasis Retail & Development Consulting, adăugând: ”În urma discuțiilor cu potențiali chiriași, suntem convinși că vom avea un grad de închiriere de 100% la deschidere și sperăm să aducem și branduri noi în Oradea”.

Romania este tara cu un potential urias si din acest motiv investitiile vor continua si in alte orase cum ar fi Sibiul. Astfel planurile cuprind investitii viitoare in orase cu peste 25.000 de locuitori pe terenuri de minim 7000 metri patrati.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *