EVENIMENTE

Targul de Turism in pandemie

Chiar si in pandemie Targul de turism a fost cautat!

Târgul de Turism al României a fost primul eveniment digital din România dedicat industriei turismului si chiar si in acest an special am fost parteneri media!

parteneri media TTR 

Dorința imensă a românilor de a explora lumea și de a se întoarce la călătoriile de peste mări și țări s-a văzut la #TTRVirtual2021. 10.000 de persoane s-au înregistrat la Târgul de Turism al României – ediția virtuală – evenimentul digital organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, însumând peste 30.000 de vizite, în 4 zile.

La #TTRVirtual au participat 127 de companii expozante, din 5 țări: România, Bulgaria, Grecia, Muntenegru și Tunisia. Reprezentanții acestora i-au întâmpinat virtual pe cei pasionați de călătorii cu prețuri avantajoase, vacanțe personalizate și recomandări pentru sejururi în siguranță.

Oferta expozanților a fost extrem de generoasă pentru vizitatorii platformei: vacanțe Early Booking fără avans, reduceri între 10% – 30% pentru pachetele turistice de Paște și 1 Mai, discount de până la 50% pentru sejururile all inclusive sau demi-pensiune în Bulgaria, Turcia, Egipt și Tunisia, precum și cazare de la 1 euro/noapte de persoană în Grecia. De la târg nu au lipsit nici promoțiile irezistibile pentru destinațiile exotice din ce în ce mai frecventate de români: Maldive, Republica Dominicană sau Kenya.

Egipt TTR 2021

În plus, cele mai frumoase zone turistice din România au fost promovate la #TTRVirtual2021: Buzău, Hunedoara, Maramureș, Covasna, Călimănești, Bistrița – Năsăud, Craiova, Botoșani, Dâmbovița, Dolj, Harghita, Mureș, Tulcea, Timiș, Timișoara, Târgoviște, Techirghiol, Zalău, Zlatna, Vocea Buzăului, Băile Herculane, Suceava.

Romania TTR

Vizitatorii au avut parte de cea mai tare experiență digitală din domeniul turismului și au putut să-și achiziționeze vacanța mult dorită doar cu câteva click-uri și din confortul casei.

Interacţiunea prin chat sau video call cu vizitatorii, accesul rapid la o rețea importantă de clienți, expunerea semnificativă în mediul online sau promovarea produsele și serviciile într-un stand virtual personalizat, au făcut ca #TTRVirtual2021 să fie o experiență inedită și pentru firmele participante.

Evenimentul digital a fost organizat de ROMEXPO cu scopul de a aduce în atenția publicului companiile care oferă cele mai avantajoase servicii turistice pentru o vacanță perfectă. #TTRVirtual a reprezentat un real interes atât pentru pasionații de călătorii, cât și pentru specialiștii din domeniu.

„Le mulțumim expozanților și partenerilor pentru interesul și încrederea acordată proiectului nostru. Desfășurarea ediției virtuale a Târgului de Turism al României a fost posibilă datorită implicării și profesionalismului de care au dat dovadă. În același timp, apreciem că publicul ni s-a alăturat în acest parcurs digital. #TTRVirtual a fost doar începutul. Ne dorim să construim împreună proiectele viitoare”, a transmis Mihai Costriș, Director Executiv ROMEXPO.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.