EVENIMENTE

Spectacol Vunk la Sala Palatului

VUNK prezintă „Vernisaj”, un concert special, pe 13 decembrie, la Sala Polivalentă din București

Pe 13 decembrie, la Sala Polivalentă din București, tăcerea prinde glas și culoare, în spectacolul „VUNK – Vernisaj”. O nouă poveste este gata să fie spusă la începutul iernii, noi cântece așteaptă să fie ascultate, pentru prima dată, într-o seară specială.

Hit-uri precum „Pleacă”, „Vino, du-te”, „Numai la doi”, „Așa, și?”, „Artificii pe tavan” și „Mi-e dor de tine” vor desprinde audiența de realitate, așa cum se întâmplă atunci când muzica transcede timpul.  „Vernisaj” va fi mai mult decât un spectacol, va fi o surpriză pentru o seară de neuitat, din care vor face parte și invitați speciali ai trupei, artiști care fac parte din povestea VUNK.

vunk-vernisaj

„Ne-a lipsit atât de mult să te chemăm la un spectacol mare, încât n-am mai avut răbdare până în primăvara sau toamnă, așa cum v-am obișnuit până acum să ne dăm întâlnire la Polivalentă, și l-am pus într-o seară de decembrie, să încheiem anul împreună. Spectacolul din 13 decembrie este special pentru noi. Anul acesta sărbătorim 10 ani de spectacole în sala care a devenit tărâmul nostru #vunktastic. Ca de fiecare dată, o să prezentăm o poveste foarte emoționantă, plină de putere și de energie, vom aduce multe noutăți în conceptul nostru de concert și invitati cu totul deosebiți. O noutate va fi și amplasamentul scenei față de public”, a spus Cornel Ilie.

De peste 25 de ani pe scenă din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook.

Biletele pot fi achizitionate de aici

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.