DE STIUT!

Samsung S7

Am vazut o poza de la lansarea Samsung S7. Infiorator!

Nu stiu si nici nu ma intereseaza diferenta intre Samsung S7 si Samsung S6. O fi… ceva in plus. Altceva m-a socat. Dispozitivul acesta.

gear 360In practica am inteles ca se vinde odata cu telefonul, montezi telefonul inauntru si ai acces la o realitate virtuala 3D. Jocuri, aplicatii…etc. Nu ca e ceva rau. Dar apoi am vazut imagina ASTA!

matrixE reala! Chiar daca pare un fake. Pare singura persoana care traieste cu adevarat din toata sala aia!

    Va aduceti aminte de filmul Matrix? Cati ani au trecut de cand a iesit pe ecrane? A aparut in 1999… 16 ani/17 ani… Va amintiti scena aia cu oamenii conectati la o realitate virtuala dar de fapt niste legume stoarse? Asta am vazut la lansarea Samsung S7. Niste oameni care se transforma in legume. O sa spuneti ca e doar pentru cativa pasionati si ca este scump si ca nu avem acces la internet sau nu stiu, motive. Va amintiti ca telefoanele mobile la inceputul anilor 1990 erau grozav de scumpe si doar cativa le detineau? Ia comparati cu 2016. Au trecut 25 de ani si azi TOATA lumea (cred ca si un sihastru de la muntele Athos sau un beduin din Sahara ) are cel putin un telefon mobil.

    Imaginati-va lumea din imaginea de mai sus peste 20 de ani! Cum  copii de azi sunt nascuti cu tehnologia in mana si de la 2 ani butoneaza la telecomanda. Cum un pusti de clasa a I a este obligatoriu sa aiba mobil. Ce o sa faca generatia asta peste 20 de ani? Perspectivele si functionalitatile acestei lumi  3D sunt fara sfarsit. De la teme pentru scoala, la comunicare, trecand prin sex sau munca de la distanta. Cum o sa fie lumea de peste 20 de ani? Conectata? O sa fie conectata la realitatea asta? O sa jucam fotbal 3D? O sa mangaiem 3D? Ne putem lesne imagina o lume dependenta de asta. Oameni care o sa prefere sa ramana in casa, blocati in aceea realitate asa cum isi construiesc acum un personaj intr-un joc de strategie si-i imprumuta calitatile pe care le doresc ei…  Este atat de tentant ce se ofera! O lume ideala facuta de imaginatia ta, atat de aproape de tine! Mi se pare o perspectiva infioratoare!

Voi ce credeti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *