DE STIUT!

Reduceri la Wizz Air pentru Marea Britanie

WIZZ AIR SĂRBĂTOREŞTE 30 DE MILIOANE DE PASAGERI PE RUTELE SALE DIN MAREA BRITANIE CU O REDUCERE CONSIDERABILĂ TIMP DE O ZI*

 Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, sărbătoreşte astăzi, 30 de milioane de pasageri pe rutele sale din Marea Britanie, cu o reducere de 20% ⃰ pentru toate zborurile din şi spre Regatul Unit. Această reducere considerabilă, valabilă o zi, înseamnă costuri şi mai reduse în această vară pentru pasagerii care călătoresc între Europa Centrală și de Est și Marea Britanie. Biletele reduse sunt deja disponibile până la miezul nopţii pe wizzair.com.

Prima rută Wizz Air spre Marea Britanie, de pe aeroportul din Otopeni, a fost deschisă în luna ianuarie 2007. Astăzi, linia aeriană operează 14 rute spre această destinaţie, de pe 5 aeroporturi din România. Recent, WIZZ a lansat rutele Bucureşti – Londra Gatwick şi Cluj-Napoca – Doncaster Sheffiel, iar din 19 august va deschide şi Suceava – Londra Luton.

Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air a declarat:

“Suntem încântați să sărbătorim această aniversare memorabilă împreună cu pasagerii noştri din România. Reducem cu 20% tarifele către rutele noastre din Marea Britanie din întreaga reţea WIZZ şi sperăm că  românii vor folosi această oportunitate să îşi rezerve un city-break într-unul dintre minunatele oraşe britanice. De asemenea, suntem nerăbdători să îi întâmpinăm pe turiştii englezi care vizitează România în timpul vacanţei lor din luna august. Acum că preţurile sunt încă şi mai scăzute, nu cred că mai există motiv să nu călătoriţi în străinătate cu flota tânără WIZZ”.

Owain Jones, Chief Corporate Officer of Wizz Air, celebrates 30m passengers flying with the airline from the UK.

Planul meu?

    Eu una chiar as vrea sa merg in urmatoarele zile intr o scurta vizita la Londra ca sa vad si Palatul Buckingam , care este deschis in luna septembrie. Am si o prietena care chiar ma intreba daca stiu de unde sa isi cumpere un bilet mai ieftin pentru inceputul lui septembrie si chiar amk vazut ca sunt preturi bune, asadar pana la ora 00.00 mai aveti timp sa intrati ca sa cumparati bilete cu discount.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *