EVENIMENTE

In 2021 avem concert Hollywood Vampires

Hollywood Vampires in concert la Romexpo

Dupa ce am aflat ca Untold si Neversea se vor tine anul viitor, avem o noua veste buna si va invitam la un nou concert Hollywood Vampires la Romexpo , in data 31 August 2021.

Pe 31 august 2021 va asteptam la Romexpo pentru un eveniment de zile mari cu Hollywood Vampires. Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry revine la Bucuresti. Primele 500 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird! Acestea se pun in vanzare, luni, pe 14 decembrie la ora 10:00. 

hollywood vampires

Hollywood Vampires este un supergrup a carui baze au fost puse de Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry. Scopul formatiei era de a aduce un tribut tuturor artistilor din scena rock care au murit din cauza exceselor.
 
Numele formatiei este preluat de la clubul de bautori 'The Hollywood Vampires' a carui baze au fost puse de Cooper in anii '70 si din care faceau parte diferiti artisti precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz.Formatia a lansat doua albume pana acum, albume la care au colaborat cu artisti precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.
 
In momentul de fata, celor trei membri fondatori li se adauga si Tommy Henriksen, bassistul lui Alice Cooper. De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scena alaturi de artisti precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns n' Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

Biletele au urmatoarele preturi:

primele 500 de bilete:

  • Heroes – 399 lei
  • Boogiemen – 249 lei
  • Drunk Friends – 159 lei

presale:

  • Heroes – 429 lei
  • Boogiemen – 269 lei
  • Drunk Friends – 179 lei

la acces:

  • Heroes – 450 lei
  • Boogiemen – 300 lei
  • Drunk Friends – 200 lei

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.  Numarul biletelor la categoriile Heroes si Boogiemen este limitat la 2000 de bucati din fiecare categorie.

Se pun in vanzare doar 10.000 de bilete pentru acest show.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.