Body Art Wellness Club

Body Art Wellness Club din Bucuresti

Lumea de astazi e intr-o schimbare profunda si modul de viata sanatos este printre cele mai cool trenduri. Iar o modalitate de a trai sanatos este mersul la sala de sport. Unul dintre cele mai vechi, mai cunoscute si mai bune cluburi de sport si relaxare din Bucuresti este Body Art Wellness Club din cadrul hotelului Rin Grand Hotel.

Wellness club inseamna pentru membrii sai piscina, saune, jacuzzi, sala de fitness, aerobic sau cycling. Free your body – fre your mind! Si poate cel mai important lucru, este deschis 24 de ore din 24 7 zile din 7! Asa ca nu ai scuze pentru a spune ca “nu ai avut timp ca s-a inchis sala“. Toate facilităţile Body Art Wellness Club (sală de fitness, bazin de înot, SPA) sunt la dispoziţia membrilor săi 24/24 fiind  primul club din ţară cu program non stop şi singurul din Bucureşti.

Impartit pe zone clar delimitate, wet si dry, Body Art Wellness Club pune la dispozitia iubitorilor de sport o gama perfecta de alegeri pentru sport de performanta sau de intretinere.

piscina-body-art-wellness-club

Zona cu apa este foarte bine reprezentata. Piscina de aproape 200 mp unde pe timpul zilei se organizeaza cursuri de inot pentru toate varstele, devine dupa ora 16.00 rezervata celor peste 12 ani si are un jacuzzi absolut urias. Acestea doua completate de sauna uscata, sauna umeda, dusul scotian, dusul emotional si fantana de gheata sunt pentru corp, minte si spirit o armonie ce genereaza energia necesara zilnic celor activi.

Partea de saune, cu cea uscata cu peretele cu sare de Himalaya, dusurile emorionale, dusul scotian si hammam-ul sunt cealalta oferta a clubului pentru iubitorii de apa. Am reusit sa raman la hammam doar cateva minute dar in sauna uscata am ramas aproape un sfert de ora. Peretele de sare contribuie la ameliorarea prioblemelor de respiratie alaturi de caldura din sauna evident.

 

 Înotul presupune mobilizarea întregului corp pentru a contracara rezistenţa apei, aceasta fiind de o densitate de 12 ori mai mare decât cea a aerului. Datorită acestui lucru, înotul este considerat a fi unul dintre cele mai potrivite sporturi pentru tonifierea şi întreţinerea corpului. Pentru a beneficia de aceste proprietati  Body Art Wellness Club ofera cursuri de initiere in inot pentru copii si adulti.

Zona uscata de la Body Art Wellness Club

aerobic body art

Zona iubitorilor de miscare. Fitness, aerobic, cycling, cardio sau TRX.

De multe ori, in cadrul clubului vin si fotbalistii profesionisti de la clubul Dinamo. Chiar si pentru niste sportivi profesionisti cum sunt acestia, clubul pune la dispozitie o gama variate de aparate si exercitii.

Sala de aerobic, sala de cycling unde se ard caloriile intr-un mod extrem de intens sau aparatele de forta sunt la dispozitia fiecarui membru al culubului. Sala de fitness are  o suprafaţă de aproximativ 400 mp, având 63 de posturi de lucru. Aparatura profesională de fitness de tip Nautilus si Technogym, precum şi sistemul modern de ventilaţie cu aport de aer proaspăt vă vor face cu siguranţă să frecventaţi Body Art Wellness Club şi data viitoare.

Sala este împărţită în mai multe zone: zona de cardio, cu mai mult de 20 de aparate dotate cu ecran de tip LCD, zona de greutăţi libere, zona multifuncţională, studioul de personal training, zona de cabluri şi posturi fixe.

sala cycling rin

Pentru programe personalizate puteţi apela, cu încredere, la antrenorii profesionişti care va ajuta sa va executati exercitiile intr-un mod corect. Pentru ca centrul de Fitness & Wellness Body Art Wellness Club dispune de instructori de fitness cu o vastă experienţă în domeniu, fiind foşti sportivi de performanţă, din diferite discipline sportive. Aceştia vă pot asista şi îndruma pentru a vă atinge obiectivele stabilite într-un timp cât mai limitat. Totodată, rolul antrenorului personal este acela de a se asigura că exerciţiile sunt efectuate în condiţii de maximă siguranţă.

La Body Art Wellness Club, unicul centru de Fitness, Wellness & SPA din Bucureşti deschis 24 de ore din 24, abonamentul dumneavoastră poate fi personalizat în aşa fel încât să aveţi acces exact la serviciile de care sunteţi interesat. Astfel, puteţi solicita următoarele tipuri de abonamente:

  • ALL – permite accesul la toate serviciile Body Art Wellness Club;
  • DRY – permite accesul la sala de fitness, spinning, aerobic şi zona SPA (saună uscată, hammam, duş scoţian, duş emoţional, fântână de gheaţă).
  • WET – permite accesul la piscină, jacuzzi şi zonă SPA (saună uscată, hammam, duş scoţian, duş emoţional, fântână de gheaţă).

În cazul în care doriţi să testaţi serviciile oferite, puteţi solicita un abonament de tip DAY PASS, ce permite accesul timp de 24 de ore, la toate facilităţile oferite de către club: piscină, sală de fitness, Indoor Cycling, aerobic, jacuzzi, SPA – hammam, saună uscată, duş scoţian, duş emoţional, fântână de gheaţă.

body art wellness club bucuresti

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?