SERVICII

Cele mai bune valize

Exista cele mai bune valize? S-ar putea sa existe…

    Asta e ca reclama aia “Probabil cea mai buna bere din lume“. Exista cele mai bune valize pe care le descoperi tu, în funcție de nevoile pe carebagaje! le ai. Am învățat câteva lucruri temeinic de când ne ocupam cu călătoriile. Unul dintre ele este ca nu exista o varianta “perfecta” de a călători ci sute de feluri. Cu avionul, cu mașina, cu autocarul, bicicleta sau pe jos. Oriunde în lume. Insa printre cele câteva lucruri în comun ale oricărei călătorii, este faptul ca ai nevoie de o valiza! Chiar dacă pleci cu bagaj de mana tot pleci cu un bagaj. Ne cărăm lucrurile după noi prin lume și vrem sa le aducem înapoi întregi.

Întrebam de cele mai bune valize. Care sunt? Mari? mici? Plastic? Aluminiu? Material textil? Policarbonat? Ce culoare? Deja sunt atât de multe variante încât nu știi ce sa alegi aici dar sa le ai în fata… Dar dacă le-ai avea în fata? Ce ai alege? Cum e in imaginea de mai sus… Bulversant.

Bagajele din călătorii…

   Am atât de multe amintiri legate de bagaje, de pățaniile de prin aeroporturi sau autogări, de valizele rupte, pierdute, prea grele, prea mari…O grămada de amintiri legate de cum am dus prin lume și am adus înapoi acasă lucrurile mele. Cum uneori mi-as fi dorit sa fie valiza mai solida sau mai încăpătoare sau sa aibă un cântar incorporat. Am primit odată bagajul în aeroport ca și cum un elefant ar fi călcat pe ea…Chiar dacă la serviciul acela care are grija de bagaje sunt oameni nu elefanți! Apoi am găsit pe net clipul acesta și am ras copios. Ia te uita, cineva a auzit de pățania mea!

[youtube]https://youtu.be/MfBpOrLo3w8[/youtube]

Apoi am văzut o chestie care mi-a adus aminte de niște lucruri abandonate în aeroport pentru ca valiza era prea grea… Daca as fi avut un cântar. Sau dacă valiza ar fi avut un cântar! Si am văzut ca asta are!

cantar

Si mereu m-am gândit când am cumpărat o valiza, pe langa functionalitate, sa fie trendy, daca le poarta si altii, sa fie moderne si la moda. Si am văzut asta…Mi s-au părut superbe.

traveller

Si am fost curioasa sa vad cine sunt.

Princess Traveller. 

Princess Traveller este o companie olandeza care m-a ajutat sa fac cea mai buna alegere pentru valizele călătoriilor mele viitoare.

    Elegante și simplu de manevrat, ușoare dar rezistente, geamantanele și gentile de avion Princess Traveller înglobează inovație, design și materiale de ultima generație.  Construite din materiale rezistente, precum poli-carbonatul în combinație cu ABS, extrem de ușoare și rezistente și pot face fata fără probleme oricărei provocări ce poate sa apară în drumurile lungi sau în transbordările din aeroporturile internaționale.

 Travel like a Royal! O idee de milioane…de Euro.

Ideea de prințesa a dus la câteva game de trolere minunate.

  • Princess New York – din policarbonat /ABS – materiale folosite la construcția geamurilor de avion
  • Princess Miami – din ABS cu shark skin care o protejeaza de zgârieturi si încuietoare TSA
  • Princess San Francisco – cu cântar integrat si încuietoare TSA
  • Princess Rhodos – încăpătoare pentru vacanta ta la mare, căptușeala rezistenta, fermoare de calitate, si un sistem „trolley” cu 2 roti foarte rezistente
  • Princess Barcelona – din material textil ca un sportiv din Catalunia.

——————————————————————————————————————————————————————————————-

Unul dintre lucrurile importante la o valiza Princess Traveller este încuietoarea TSA. Transportation Security Administration. Pentru călătoriile in USA este foarte important ca bagajul sa aibă aceasta încuietoare. Azi în contextul vremurilor este modalitatea autorităților de a avea acces la interiorul unei valize fără a fi prezent și proprietarul. Deci de aceea exista acea gaura de cheie dar nu exista și cheia. Tu ai cifrul ei au cheia. Ea este doar la Transportation Security Administration si nimeni altcineva nu poate umbla în bagajul tău în afara de ei.

TSA-Lock
Incuietoare TSA

——————————————————————————————————————————————————————————————-

Princess Traveller te duce în călătoria ta la clasa bussines. Pe langa calitate, durabilitate, spatiu si usurinta, eleganta bagajelor tale iți oferă în ochii celor care călătoresc cu tine dar nu te cunosc un loc privilegiat. “Trebuie sa fie cineva important cu asemenea bagaje”. E un sentiment placut.

Vrei sa faci parte dintre cei privilegiați? Arunca vechiul mod de a călători și treci la clasa superioara. Intra sa vezi oferta si comanda un troler nou pe site-ul princesstraveller.gpro.ro

Si ca o veste pentru viitor, in curand vei avea posibilitatea sa castigi o asemenea valiza aici pe site-ul calatoriaperfecta.ro. Stai aproape.

 

A.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *