PROGRAM SI REGULI DE ACCES CONCERT MALUMA -“PAPI JUANCHO MALUMA WORLD TOUR”

In deschiderea evenimentului va urca pe scena NICOLE CHERRY!

Nicole Cherry a cunoscut succesul de la 14 ani, când a luat prin surprindere România cu super hit-ul “Memories”. Cu un look aparte, total nonconformist pentru copiii de vârsta ei, și-a clădit un drum stabil in industria muzicală. Cu peste 3 milioane de fani pe toate platformele de socializare, Nicole, la cei 23 de ani, a reușit să domine topurile de radio cu piese precum „Dansează Amândoi”, „Se poartă vara” și „Scrie-mi pe suflet”, adunând sute de milioane de vizualizări. Totodată, artista a bifat și colaborări internaționale cu nume sonore precum Mohombi și Joey Montana. 

Program:

acces public in zona de “Food Corner”: ora 16.00;
acces in sala: ora 17:00;
ora de incepere a spectacolelor: 20:00.

Rugam toti spectatorii sa vina din timp pentru a nu aglomera excesiv canalele de acces si pentru a nu pierde inceputul concertului.

La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participanții vor fi controlati de catre agentii de securitate.

In incinta salii de spectacol, fumatul si focul deschis sunt strict interzise!!

Accesul cu alimente si bauturi din afara locației nu este permis. In perimetrul evenimetului este organizat un Food Corner special amenajat pentru spectatori, unde vor fi servite felurite bauturi racoritoare, cocktail-uri, gustari diverse si apetisante.

Accesul în spatiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 7 ani.

Din același motiv, prezența copiilor sub 3 ani este strict interzisa. Copiii ce au varsta între 3 și 16 ani pot participa doar însotiti de parinti, pe baza unui bilet valid cu pret intreg, iar peste 16 ani pot participa neinsotiti.

Organizatorii avertizeaza participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumina, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. In situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Persoanele cu dizabilitati sunt rugate sa trimita via e-mail pr@dd-east.com actele doveditoare. In cazul in care nu au posibilitatea sa trimita o solicitare scrisa pe adresa de e-mail mentionata mai sus, pot  sosi, incepand cu ora 16.00, la cabina de Acreditari cu actele doveditoare. Numarul invitatiilor pentru persoanele cu dizabilitati sunt limitate, astfel ca vor fi primiti in ordinea sosirii solicitarilor.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.

De asemenea, organizatorii solicita publicul sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor in cazul în care sesizează nereguli. Se recomanda cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Este interzis accesul cu:

 • rucsaci sau genti de dimensiuni mai mari de o coala de hartie A4;
 • sticle, conserve;
 • scaune pliabile;
 • mancare sau bauturi de orice fel – alcoolice sau nealcoolice – din afara incintei;
 • artificii, arme, obiecte periculoase; cuțite, spray paralizant, lanțuri sau alte obiecte care reprezintă un pericol public:
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • Ipad-uri, tablete, laptopuri, camere de filmat Go Pro sau similar, selfie sticks;
 • bannere sau postere de dimensiuni mai mari de A3;
 • umbrele;
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • biciclete, trotinete etc.
Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Participarea la eveniment se face pe proprie raspundere, inclusiv cu privire la urmatoarele:

– persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale și audio, reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la acest eveniment. Spectacolul poate include și puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice.

Pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului, spectatorii sunt rugati sa isi pastreze biletele pentru control.

Persoanele care doresc să paraseasca zona de eveniment o pot face, insa, daca doresc sa revina in sala de spectacol, vor fi nevoiti sa cumpere alte bilete.

Pe intreaga durata a evenimentului, organizatorul si/sau mass-media acreditate au dreptul de a înregistra si fotografia parti din eveniment cu aparatura profesionala.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.