EVENIMENTE

O seara cu Bosquito la Hard Rock Cafe

BOSQUITO canta pe 30 octombrie la Hard Rock Cafe

 
   BestMusic te invită la Hard Rock Cafe, pe 30 octombrie, începând cu ora 22:30, la un show extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe românesti – BOSQUITO !rp_images-1-300x168.jpg Radu Almăşan şi colegii săi îţi pregătesc un spectacol exploziv, la care vei cânta şi vei dansa pe cele mai cunoscute piese ale trupei: “Aşa că beau”, Hopa Hopa, Două mâini, Tu eşti iubita mea si cunoscutul refren “Dă-i înainte cu tupeu”. Carismaticul solist Radu Almăşan a pus bazele trupei, în Brasov, la începutul anilor 2000, iar perioada 2002 – 2006 a însemnat pentru Bosquito prezenţa constantă pe primele poziţii în topurile de specialitate din România. Formaţia a adus prospeţime pe scena locală, printr-un fusion curajos de rock latin cu influenţe variate, de inspiraţie balcanică, ţigănească, simfonică şi hard rock. Discografia trupei include 4 albume: “Bosquito” (2000), “Sar scântei” (2001), “Cocktail Molotov” (2003) şi “Fărâme de soare” (2004). Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia impresionantă de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabilă a sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

   Biletele pentru showul BOSQUITO se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele preţuri:

  • – 50 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
    – 70 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 50 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 60 de lei – acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.
Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM, sustinut de iCentre (Apple Premium Reseller) si Vinul Cavalerului & Terra Romana by S.E.R.V.E.

    Este una din celebrele grupe de la noi care au revenit in forta.  Chiar daca pentru o perioada Radu Almasan a fost plecat ,ei au revenit  spre bucuria numerosilor fani pe care ii au si acum . Norocul nostru a celor care iubim foarte mult trupa Bosquiton si suntem dependenti de atmosfera care o traim la fiecare concert al lor, diseara avem ocazia sa o facem din nou si sa ne amintim  de concertele minunate ale trupei.

Diseara va fi petrecere mare, cine mai vine?

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *